اصفهان برگزاری جلسه دفاع سطح دو با موضوع"ویژگی های محبین اهل بیت (علیه السلام)"

شناسه خبر : 64445

1397/07/04

تعداد بازدید : 285

اصفهان برگزاری جلسه دفاع سطح دو با موضوع
خانم مرضیه میر هادی، طلبه حوزه علمیه کریمه اهل بیت (سلام الله علیها) شهرستان خوانسار از پایان نامه خود با عنوان : "ویژگی های محبین اهل بیت (علیه السلام)" به راهنمایی سرکار خانم بهجت ناصری و داوری حجت الاسلام و المسلمین احسان اصولی در سالن اجتماعات این مدرسه دفاع کرد .

خانم مرضیه میر هادی در دفاع از تحقیق پایانی خود گفت: اینکهدر قرآن و روایات اسلامی بر مودت اهل بیت (علیه السلام) تأکید زیادی شده است. این تأکید به جهت این که ایشان از ذریّه رسول خدا هستند، نیست بلکه به خاطر این است که اولاً ایشان جامع کمالات و فضایل هستند و ثانیاً محبت به اهل بیت، محبت به رسول اکرم و خداوند است. روایات زیادی از قول پیامبر اکرم در منابع شیعه و سنی نقل شده است که مصداق اهل بیت را امام علی، حضرت زهرا، امام حسن و امام حسین و امامان معصوم (علیهم السلام) از نسل امام حسین ذکر کرده اند. محب بودن لفظی نیست، بلکه عشق و محبتی است که با خود لوازمی مانند عمل به دستورات آن ها، تولی و تبری و ... را به همراه دارد. محبت به اهل بیت زمانی تحقق پیدا می کند که فرد اهل بیت را سرمشق زندگی خود قرار دهد و قدم به جای قدم آن ها بگذارد و در سبک زندگی زندگی خود بتواند از آن ها سرمشق بگیرد. ویژگی کسی که شیعه است با کسی که محب اهل بیت علیه السلام است می تواند متفاوت باشد، محب اهل بیت باید چه در ظاهر و چه در باطن خود را به ویژگی های اهل بیت علیه السلام نزدیک کند. آن چنان که در روایات آمده محب اهل بیت دارای ویژگی هایی در دنیا ، و به تبع آن دارای ویژگی هایی در آخرت می باشد.

وی افزود: در جامعه کنونی ما با وجود تبلیغات و با هجوم وسوسه ها و اغواگری ها و شبهات دینی از طرف دشمنان از طرق مختلف مانند ماهواره ها ، فضای مجازی و برخی از رسانه ها باعث شده است تا از افکار و عقاید اهل بیت فاصله گرفته شود و افراد فقط گاهی با زبان ادعای دوستی با اهل بیت را داشته باشند. محبت به اهل بیت سبب نزدیکی به آن ها و در نتیجه کمال انسان می شود و از طرفی عدم اطلاع از ویژگی های محبان اهل بیت باعث می شود افراد در پی محک زدن خود نباشند و این ویژگی را در خود تقویت نکنند و در نهایت از اهل بیت فاصله بگیرند که منجر به گمراهی و ضلالت آن ها می شود ، چون قرآن و اهل بیت همیشه همراه هم هستند و حذف یکی از آن ها موجب انحراف می شود.

خانم هادی در پایان خاطر نشان کرد: محبت به اهل بیت باید محبتی باشد که از راه شناخت و معرفت صحیح به دست آمده باشد نه یک محبت احساسی محض! چون این نوع محبت همان گونه که ممکن است خیلی سریع در قلب ایجاد شود به همان ترتیب خیلی زود از بین می رود. محبت اهل بیت تنها اقرار به زبان نیست بلکه هم اقرار زبانی می خواهد هم عمل. کسی که ادعای محب اهل بیت بودن را دارد باید در ظاهر و باطن به اهل بیت عشق بورزد. این امر محقق نمی شود جز با این که خود را به ویژگی های محبین اهل بیت آراسته سازد.

اخبار مرتبط