کرمان برگزاری نشست پژوهشی توسط مدرسه فاطمیه کهنوج

شناسه خبر : 118510

1400/10/26

تعداد بازدید : 80

نشست پژوهشی با موضوع "آسیب های تک فرزندی "توسط مدرسه کهنوج و تعدادی از مدارس با همکاری معاونت پژوهش حوزه های علیمه خواهران استان کرمان در سامانه سیما برگزار شد.

    درنشست پژوهشی با موضوع "آسیب های تک فرزندی "که با مشارکت مدارس کهنوج، قلعه گنج ، زرند ، جیرفت ، ماهان و همکاری معاونت پژوهش حوزه های علیمه خواهران استان کرمان  در سامانه سیمابرگزار شد، در ابتدای نشست ، استاد مربوطه ، جناب آقای نخعی ،بیان کرد : بزرگترین منبع طبیعی در هر کشوری فرزندان و کودکان آن کشور هستند ، باید نیروی انسانی وجود داشته باشد تا بتوان از ذخایر و منابع آن کشور استفاده کرد. سپس با اشاره به مشکل تک فرزندی در خانواده ها اظهار داشت که: این مساله آسیب های فراوانی دارد که عبارتند از :

1.      تک فرزندی بر سلامت جسمی خود فرزند تاثیر دارد، روماتیسم مفصلی و انواع سرطان ها در آن ها افزایش پیدا می کند واز نظر قدرت عضلانی فعالیت های حرکتی تک فرزندان نسبت به بقیه کمترو همچنین شکل آناتومی مغز آنان تغییر پیدا می کند که منجر به تغییرات رفتاری در آن ها می شود .

2.      تبعات منفی برسلامت روان دارد، استرس و افسردگی این فرزندان بیشتر است .

3.      بر پدر و مادر تاثیر منفی دارد ، آن ها با از دست دادن تنها فرزندشان دچار افسردگی مادام العمروبیماری هایی مانند دیابت و.. می شوند.

4.      بر سلامت اجتماعی تاثیر دارد: احتما ل طلاق، بزهکاری و جرم  در چنین فرزندانی ، خصوصا پسران ، بیشتر است ، به دلیل این که تحمل چنین فرزندانی کم است، هم چنین دختران دچار سوء رفتارهای جنسی می شوند، چون که در عمل تعامل با دیگرا ن را تمرین نکرده اند . وی در ادامه،  با اشاره به تصور اشتباهی که درخانواده ها وجود دارد مبنی براینکه فرزندمان در مهد کودک رشد می کند، بیان کرد که :مهد کودک و مدارس جای خواهر و برادر را نمی گیرد، خانواده آزمایشگاهی طبیعی است که فرزندان می بایست در آن جا رشد کنند . سپس در پایان اذعان داشت که: تک فرزندان به دو علت با  بقیه فرق دارند :

1.      خواهر و برادر ندارند و در آزمایشگاه عملی کار نمی کنند

ارتباط والدین با این فرزندان متفاوت است، همین باعث می شود که  فرزندان  قانع نباشند، طعم سختی را نچشند و از سادگی و ساده زیستی فاصله بگیرند.

اخبار مرتبط