نظر به رسالت سنگین طلاب مدارس علمیه در زمینه ترویج معارف اسلام و مهدویت؛ در راستای رفع غفلت و آشنایی هرچه بیشتر آنان، نشست علمی –پژوهشی با عنوان:« اهمیت ارتقا تحصیلی طلاب در مقابله با هجمههای اعتقادی مخالفان مکتب اسلام با رویکرد مهدویت»به همت موسسه آموزش عالی حوزوی و مدرسه علمیه حضرت زینب کبری علیهاالسلام رفسنجان برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین سید روح الله موسوی از اساتید مرکز تخصصی مهدویت، در آغاز به معرفی فعالیت های مخالفان مهدویت پرداخت. ایشان فعالیتهای مخالفان مهدویت را از سوی دو گروه غرب و مخالفان درونی اسلام مورد بررسی قرار داد و افزود: غرب با دو رویکرد دیو انگاری و حمایت از کنارهگیران به مخالفت با مهدویت می پردازد.
استاد مرکز تخصصی مهدویت افزود: در رویکرد دیو انگاری شخصیت امام مهدی علیه السلام به عنوان منجی اسلامی مورد هجمه قرار میگیرد و افرادی چون داعش به عنوان نماد اسلام معرفی میشوند. در معرفی این گونه مهدویت در غرب کتاب های زیادی نوشته شده است از جمله؛ مهدی منجی دزدیده شده، ضد مسیح اسلامی، رمان امام دوازدهم، آخر الزمان و راز و رمز مهدی.
در ادامه نشست بیان شد که در رویکرد حمایت از کنارهگیران، نگاه آخر الزمانی و منجیگرایانه اسلام ( به ویژه تشیع) به گونهای معرفی میشود که کارکرد حداقلی و منفعلانه داشته باشد و رویکرد فعالانه و انقلابی آن مورد تخطئه قرار گیرد. در این راستا فرد یا رسانه به حمایت ظاهری از نگاه ایستا به منجی خواهی اسلامی، آن را مطابق با اخلاق و اسلام راستین و اموزههای ائمه اطهار میداند و در مقابل نگاه انقلابی و مبتنی بر زمینه سازی ظهور را نوعی انحراف از آموزههای اسلامی و شیعی میداند.
کارشناس محترم ضمن بیان فعالیت های مخالفان درون دینی مثل وهابیت و داعش به ارائه نمونههایی از فعالیتهای هر دو گروه پرداخت و خاطر نشان کرد با وجود هجمه های شدید علیه مهدویت وظیفه طلاب در این زمینه بسیار مهم و سنگین است. طلاب باید با تحصیل، تحقیق و فعالیت مستمر یاریگر امام زمان علیه السلام باشند نه اینکه خود باری را بر دوش ایشان گذارند.