نشست پژوهشی با عنوان: « نقش ادیان ، مذاهب و فرقه های انحرافی در جنگ نرم» توسط مدرسه فاطمیه کهنوج در سامانه سیما برگزار شد.
در ابتدای این نشست استاد مربوطه ، آقای روز بهانی ، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی ) اظهار داشت : دشمنان اسلام برای اینکه ایمان مردم را به اسلام و مقدسات اسلامی کم و همچنین دین را در جامعه تضعیف کنند از طرق مختلف مانند :اشاعة بی بند وباری ، ترویج عرفان های کاذب و ترویج بهائیت و.. استفاده می کنند که عقاید انحرافی و متفاوت فرقه ها، عامل زمینه ساز بسیار مساعدی برای استکبار در ظرفیت سازی درونی بر علیه انقلاب اسلامی تلقی می شود.
وی در ادامه افزود: سازمان ملل متحد می کوشد تا همة کشورهای دنیا را براساس یک الگوی یکپارچه در عرصه های سیاسی ، فرهنگی و اقتصادی و ... مدیریت کند که در عرصه های مختلف منجر به ایجاد فضای پرورشی خاصی شده است و همة استعدادهای انسانی در این فضای پرورشی، به سوی لذت های مادی سازماندهی می شود و ابعاد معنوی انسان ، نادیده گرفته می شود که نتیجه این پیشنهاد تمدن استکباری ، توسعة پوچی و نهادینه شدن عدم آرامش در بشر است .
وی در پایان به آسیب ها و خطرات فرقه ها اشاره کرد و افزود : تقویت فرقه ها متناسب با فرهنگ ویژه جهان اسلام و ایران ، راهبردی اساسی برای غرب است و فرقه هایی که مورد حمایت قرار می گیرند تبدیل به قطعه ای از پازل دشمن شده و ابزاری برای کنترل جریان بیداری اسلامی قرار داده می شوند. در چند دهة اخیر فرقه ها به یک پدیدة بین المللی تبدیل شده اند و در عرصه های سیاسی و اقتصادی و سایر عرصه ها، حضوری فعال و پر رنگ دارند؛ به گونه ای که علاوه بر تحت الشعاع قرار دادن افراد و خانواده، سلامت و ایمنی کل جامعه را تهدید می کنند و علاوه بر آن، به دنبال جذب بهترین نیروها و نخبگان جامعه هستند به نحوی که گاهی اوقات بسیاری از افرادی که می توانند در خدمت تعالی جامعه باشند به سمت فعالیت تشکیلاتی فرقه ها کشانده می شوند و انرژی و علم خود را با عضویت در این فرقه ها ، هدر می دهند .