این نشست با حضور سرکار خانم حسینی، از طریق فضای مجازی برگزار شد. وی در ابتدا به تعریف پژوهش و پژوهشگر پرداخته و عنوان کرد: پژوهش موجب گسترش مرزهای دانش می شود و پیشرفت دنیا بر روی پژوهش استوار است.
ایشان در ادامه اظهار داشت: بدون پژوهش هیچ کاری به شکل اصولی و بنیادی انجام نمی گیرد. درواقع بدون گسترش فرهنگ پژوهش، یا هیچ کاری انجام نمی گیرد یا اینکه پایدار و دائمی نیست. موفقیت فرد و کشور نتیجه نگاه موشکافانه و پژوهشگرانه نسبت به همه مسائل است. پژوهش هم مبنای توسعه است و هم تضمینی برای استمرار داشتن آن توسعه. قرآن و روایات نیز تاکید فراوانی به پژوهش و تفکر داشته و از تقلید کورکورانه منع می نمایند.
وی در رابطه با وظیفه طلاب در این زمینه چنین گفت: طلاب به عنوان نیروی انسانی جامعه، نقش مهمی در گسترش فرهنگ پژوهش در جامعه دارند. آنها باید هم روش پژوهش را بیاموزند و هم به انجام آن اهتمام ورزند. همچنین به عنوان معلمان و مبلغان جامعه، باید سعی کنند دیگران را نیز به این سمت سوق دهند و برای این منظور، باید خودشان به مسئله پژوهش اشراف کامل داشته باشند.
خانم حسینی ادامه داد: یک طلبه برای تبلیغ، برای شناخت دین، برای پیداکردن راهکارهای گسترش دین نیاز دارد که پژوهشگر خوبی باشد و پژوهش خوبی انجام دهد. اگر می خواهد باعث پیشرفت کشور شود، اگر می خواهد حامی دین و ولایت فقیه باشد، باید پژوهشگر باشد.
وی در پایان بیان داشت: پژوهش ضامن توسعه و پیشرفت در هر زمینه ای است. پس طلاب باید تلاش کنند تا خود را در این زمینه توانمند سازند.