تبیین اموزه¬های مهدوی بر سلامت روانی فرد و اجتماع
مسئله مهدويت از جمله اعتقاداتي به شمار مي رود كه در اسلام از منزلت و مقامي اصيل و بنيادين برخوردار است. در روزگار جهاني شدن مهدوي، در زيرساخت ها كه چه آن بيني (باورها)، ارزش ها و هنجارها را در بر مي گيرد، نوعي همساني يا وحدت فرهنگي وجود دارد؛ زيرا ويژگي هاي اين جامعه عبارت است از فراگيري اموري مانند جهان بيني الهي و توحيدي، هنجارهاي اسلامي ديني و هنجارهاي اخلاقي. جامعه و دولت منتظر به عنوان زمينه ساز ظهور و الگوي ساير ملل مسلمان، بايد بر پايه دكترين مهدويت، براي رسيدن جامعه بشري به وضعيت مطلوب، راهبردهاي اصولي ارائه نمايد و زمينه ظهور امام عصر (عج) را فراهم نمايد.
مساله اساسي اين است كه عليرغم وجود انديشه انتظار و مهدويت در جامعه هنور اقشاري از مردم هستند كه دچار آسيبهاي جسمي و روحي بوده و نتوانسته اند از اين انديشه به صورت مثمر ثمر استفاده نمايند. بنابراين ضرورت دارد به بررسي نقش انديشه مهدويت، منجي و انتظار در ظفرمندي جامعه در تمامي ابعاد آن پرداخت تا جامعه شاهد اثرات مثبت آن باشد.
به همين منظور اين پژوهش نير در راستاي همين هدف و ضرورت به بررسي نقش آموزه هاي مهدويت در شادابي و سلامت روان افراد و جامعه پرداخته است.
- : سطح3
- : كلام با گرايش مهدويت
- : سمنان
- : شاهرود
- : سمنان - شاهرود - مدرسه علمیه تخصصی امام جعفر صادق «علیه السلام»