بانوان طلبه جز موثرترین قشر برای فعالیتهای تبلیغی دررسانه ها هستند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانه؛ برنامه کرسی علمی آزاد اندیشی درمدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س)نمین با موضوع دلایل ورود بانوان طلبه به رسانه های بیگانه در قالب پرسش و پاسخ توسط استاد وکادر این واحد علمی و تربیتی برگزار شد.
مدیر مدرسه علمیه نمین در این کرسی با پاسخگویی به سوالات، به دلایل ورود بانوان به رسانه های بیگانه پرداخت: که بسیاری از بانوان با انگیزه های مختلف نظیر احساس مسئولیت در قبال ترویج و تبلیغ فرهنگ دینی اسلامی و برای دستیابی به فرصت های شغلی بهتر با هدف ایجاد تغییرات فرهنگی و اجتماعی و عوامل های دیگر جذب رسانه های بیگانه می شوند.
خانم فتحیان با تصریح اینکه رسانه های بیگانه، آموزه های دینی و هویت اسلامی را کمرنگ می کنند خاطر نشان کرد: عدم آگاهی ازعملکرد اشتباه و درست رسانه های بیگانه، که با پوششی فریب دهنده در قالب شبکه های به ظاهر اسلامی مخاطبین خاص و اثرگذار جامعه را با هدف نیل به اغراضشان جذب و بکارگیری می کنند و آنها را به آسیب و چالش های فرهنگی و اجتماعی می کشند.
وی افزود: خواهران طلبه با حفظ رسالت طلبگی و توانمندی علمی و دینی وارد رسانه های بیگانه شوند زیرا که اغلب مواقع حتی ورود از سر کنجکاوی به جهت آشنایی با دیدگاهها و فرهنگ های متفاوت امکان غرق شدن فضای شبهه ناک را دارد که فرایند تلخ و عواقب جبران ناپذیربر فرد و جامعه در پی خواهد داشت.
مدیر مدرسه علمیه نمین با اذعان به اینکه خواهران طلبه یکی از موثرترین قشرهای تاثیر گذاراست اظهار داشت: یکی از چالشهای اساسی این است که تأثیررسانه های غربی بر سبک زندگی، هویت و سایر ابعاد فردی و اجتماعی است در حالی که با توجه به مقتضای زمان استفاده ازرسانه ها ضرورتی اجتناب ناپذیر است و بانوان نیزبه عنوان منادیان تربیت با استفاده ازاین ابزار با هدایت و کنترل سایر رسانه ها بجای اثرپذیری در تغییرهویت فرهنگ بیگانه موثر باشند.