آقای حق پرست در ابتدا با ذکر مقدمه ای بیان کرد: جنگی که در حال حاضر رخ داده است جنگ بین ایران و آمریکا نبوده است در اصل جنگ بین حق و باطل است که از ابتدای خلقت وجود داشته است .
وی در ادامه اظهار کرد: نگاه را باید بالا برد از اولی که بشر خلق شد دو جبهه شکل گرفت جبهه حق که حضرت آدم علیه السلام که مدیریت آن دست خداوند بود و جبهه دیگر جبهه باطل بود با سرپرستی شیطان و جبهه حق و باطی شکل گرفت داستان هابیل و قابیل هم تحت دو جبهه حق و باطل بود.
استاد دانشگاه بیان کرد: این بحث ادامه دار بود در گذر زمان گاه جبهه حق پیروز می شد و گاه جبهه باطل، اوج کار جبهه حق و باطل در ثقیفه، در جانشینی پیامبر صلی الله علیه و اله بود معاویه و یزید در جبهه باطل بودند در مقابل جبهه حق بوده است و تا به اکنون که به انقلاب اسلامی رسیده است انقلاب اسلامی اوج جبهه حق است که با کفر تقابل می کند .
آقای حق پرست افزود: جبهه حق پیروز شد کل دنیا درگیر شد و انتشار داده شد در کل دنیا جنگ ایرن و آمریکا جنگ جبهه حق و باطل است جنگی نیست که الان شروع شده باشد ازابتدای خلقت بوده است ما در کدام جبهه قرار داریم باید کمک به جبهه حق کنیم .
وی در ادامه بیان کرد: حضور در اجتماعات یکشنبه بعد از اغتشاشات، مردم با حضور خودشان در اعلام برائت از اغتشاش گران با وحدت و همدلی به دشمن نشان دادند که همچنان با تمام سختی ها و مشکلاتی که وجود دارد پای این انقلاب و نظام ایستاده اند .
این پژوهشگر تاریخ اظهار کرد: دشمن از وحدت، یکپارچگی و حضور مردم در حمایت از رهبری و نظام ترسید و از اهداف خود عقب نشینی کرد مگر زمانی که دشمن از مردم ضعف ببیند، اگز وحدت باشد جرات جنگ نمی کند کشور ما جنگ های مختلفی را پشت سر گذرانده و می گذراند جنگ اقتصادی، جنگ فرهنگی، جنگ شناختی، جنگ ترکیبی و ... بوده است .
در پایان آقای حق پرست بیان کرد: هر چند امکان فتنه های بیشتری میرود ولی این انقلاب اسلامی با حضور و وحدت و یکپارچگی مردم پای نظام و رهبری می ماند و پرچم این انقلاب به دست حضرت ولی عصر ارواحنا فدا می رسد انشاء الله
