یزد|یزد| مدرسه علمیه حضرت زینب کبری سلام الله علیها| کرسی آزاد اندیشی

برگزاری کرسی پژوهشی آزاد اندیشی

شناسه خبر : 167526

1404/11/19

تعداد بازدید : 7

برگزاری کرسی پژوهشی آزاد اندیشی
به گزارش معاونت پژوهش مدرسه علمیه حضرت زینب کبری سلام الله علیها، کرسی آزاد اندیشی با موضوع باتوجه به شرایط اخیر( جنگ 12 روزه، اغتشاشات، مذاکره و ....) آیا انقلاب اسلامی می ماند یا نمی ماند؟ با حضور آقای حق پرست برگزار شد.

آقای حق پرست در ابتدا با ذکر مقدمه ای بیان کرد: جنگی که در حال حاضر رخ داده است جنگ بین ایران و آمریکا نبوده است در اصل جنگ بین حق و باطل است که از ابتدای خلقت وجود داشته است .

وی در ادامه اظهار کرد: نگاه را باید بالا برد از اولی که بشر خلق شد دو جبهه شکل گرفت جبهه حق که حضرت آدم علیه السلام که مدیریت آن دست خداوند بود و جبهه دیگر جبهه باطل بود با سرپرستی شیطان و جبهه حق و باطی شکل گرفت داستان هابیل و قابیل هم تحت دو جبهه حق و باطل بود.

استاد دانشگاه بیان کرد: این بحث ادامه دار بود در گذر زمان گاه جبهه حق پیروز می شد و گاه جبهه باطل، اوج کار جبهه حق و باطل در ثقیفه، در جانشینی پیامبر صلی الله علیه و اله بود معاویه و یزید در جبهه باطل بودند در مقابل جبهه حق بوده است و تا به اکنون که به انقلاب اسلامی رسیده است انقلاب اسلامی اوج جبهه حق است که با کفر تقابل می کند .

آقای حق پرست افزود: جبهه حق پیروز شد کل دنیا درگیر شد و انتشار داده شد در کل دنیا  جنگ ایرن و آمریکا جنگ جبهه حق و باطل است جنگی نیست که الان شروع شده باشد ازابتدای خلقت بوده است ما در کدام جبهه قرار داریم باید کمک به جبهه حق کنیم .

وی در ادامه بیان کرد: حضور در اجتماعات یکشنبه بعد از اغتشاشات، مردم با حضور خودشان در اعلام برائت از اغتشاش گران با وحدت و همدلی به دشمن نشان دادند که همچنان با تمام سختی ها و مشکلاتی که وجود دارد پای این انقلاب و نظام ایستاده اند .

این پژوهشگر تاریخ اظهار کرد: دشمن از وحدت، یکپارچگی و حضور مردم در حمایت از رهبری و نظام ترسید و از اهداف خود عقب نشینی کرد مگر زمانی که دشمن از مردم ضعف ببیند، اگز وحدت باشد جرات جنگ نمی کند کشور ما جنگ های  مختلفی را پشت سر گذرانده و می گذراند جنگ اقتصادی، جنگ فرهنگی، جنگ شناختی، جنگ ترکیبی و ... بوده است  .

در پایان آقای حق پرست بیان کرد: هر چند امکان فتنه های بیشتری میرود ولی این انقلاب اسلامی با حضور و وحدت و یکپارچگی مردم پای نظام و رهبری می ماند و پرچم این انقلاب به دست حضرت ولی عصر ارواحنا فدا می رسد انشاء الله