خانم یوسفی با اشاره به نقش زنان گفت: حضرت زینب(سلاماللهعلیها) در واقعه عاشورا برای زنان امروز الگوسازی کردند تا ما بعد از ۱۴۰۰ سال بتوانیم از این الگو همچنان استفاده کنیم.
وی ادامه داد: با این الگوسازی حضرت، ما باید بدانیم زن عنصری فعال در جامعه است که نه تنها تربیتکننده فرزندان و خانواده، بلکه به عنوان یک فعال اجتماعی و تربیتکننده جامعهای که خودش هم حضور عینی و جدی در آن دارد توانایی ایفای نقش دارد.
معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهراء(سلاماللهعلیها) خلخال بیان داشت: ویژگیهای یک پیام خوب، سرعت، صحت، وسعت و نفوذ آن است که حضرت زینب(سلاماللهعلیها) در اربعین به بهترین شکل پیام عاشورا را به مخاطبان منتقل کرد بهطوری که این پیام تا امروز و بعد از گذشت ۱۴۰۰ سال همچنان باقی است.
ایشان تصریح کرد: همراهی در راستای ایجاد وحدت و همدلی، صلح جهانی و تمدنسازی اسلامی برای زمینهسازی حکومت مهدوی از جمله موضوعاتی است که بانوان نقش قابل توجهی در آن دارند بنابراین زنان به عنوان نیمی از پیکره جامعه که از جامعهسازان و تاثیرگذاران به شمار میروند باید در بسترسازی و زمینهسازی حکومت جهانی مستضعفان نقش ویژهای داشته باشند.
مدرس مدرسه علیمه الزهرا(سلام اله علیها) خلخال اظهار داشت: راهپیمایی اربعین در رشد شخصیتی انسانها و نیز در نزدیکشدن افکار، ارتباط و همدلی اعضاء خانواده اثرات مثبت فراوانی دارد و بهطور قطع سبب رشد اجتماعی و دینی نوجوانان و جوانان میشود.