خانم عباس زاده با پرداختن به اهمیت واقع مباهله بیان کرد: روز مباهله دلیل بسیار روشنی برای اثبات حقانیت ولایت علی بن ابیطالب (علیه اسلام) است و مباهله حقیقت و دلیلی محکم برای تثبیت دین اسلام می باشد.
مدرس مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(سلاماللهعلیها) افزود: امروزه تبیین واقعه مباهله کم از عید غدیرخم نیست. روز مباهله مهر باطلی برای درهم شکستن تفاخر جاهلیت است که پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله وسلم) تنها با اهل بیت (علیه السلام) در مقابل جمعیت مسیحیان وارد صحنه مباهله شدند. این رفتار پیامبربیانگر عظمت والای دین اسلام و شرافت اهل بیت(علیه السلام) می باشد.
خانم عباس زاده با اشاره به معنای مباهله تصریح کرد: آنچه درباره مباهله مسلم است اینکه هیچ یک از علمای علم کلام و تفسیر اهل تسنن و تشیع معترض حقانیت پیامبراکرم(صل الله علیه و آله) در روز مباهله نشدند و مباهله بعد از مذاکره نهایی پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله) با مسیحیان نجران است و این نشان از اطمینان نبی مکرم اسلام بر حقانیت خویش است که با عزیزانش برای اتمام حجت الهی برای احتجاج با مسیحیان وارد میدان شدند.
مدرس حوزه علمیه اظهار داشت: آنچه برای مسیحیان مسلم بود ریشه تاریخی روز مباهله است اینکه در زمان پیامبران پیشین اتفاق افتاده است و نسبت به امر مباهله بی اطلاع نبودند و یقین داشتند که مباهله امری قطعی و موجب هلاکت آنها می شود تنها مسئله ای که آنان را وادار به عقب نشینی کرد مشاهده عظمت پیامبراکرم (صل الله علیه وآله وسلم) و اهل بیت ایشان است.
سخنران برنامه اظهار داشت: روز مباهله، همسنگ عیدغدیرخم و یکی از دلایل برتری و امتیاز حضرت علی (علیه السلام) برای جانشینی پیامبر(صل الله علیه و آله) است. نبی مکرم اسلام در روز مباهله همراه حضرت علی(علیه السلام) بود و در روز عیدغدیرخم نیز دستان والای امیرالمومنین را درمقابل خیل عظیم جمعیت برای امامت و پیشوایی بالا بردند.