خانم کریمی در این نشست به نقش اساسی مکتب امام صادق در گسترش علوم اسلامی در سراسر جهان پرداخت و گفت: امام صادق (علیه السلام) احیاگر علوم اسلامی که دوران حضورشان به عنوان طلایی ترین دوره علمی اسلامی مطرح است.
وی افزود: مطالعه کتاب نیازمند زمان و فرصت نیست بلکه اغتنام فرصت زمینه ای برای ایجاد مطالعه است. امام صادق(علیه السلام) در دوران اختناق و درگیری دو گروه اموی و عباسی، با تربیت شاگردان زیادی توانست به رشد و بالندگی مکتب اهل بیت (علیهم السلام) با بسط و گسترش آن به سراسر جهان اقدامات ارزنده ای انجام دهد.
مدرس حوزه علمیه خواهران نمین با اشاره به تغییر و تحول بنیادین علمی زمان امام صادق(علیه السلام) اظهار داشت: دوره آن حضرت، دوره رونق و شکوفایی نهضت ترجمه از علوم مناطق غیر اسلامی بوده و این امر موجب پیشرفت دانش مسلمان در بسیاری از علوم های نظیر فلسفه،طب، نجوم و... گردید.
معصومه کریمی تصریح کرد: نقش علمی مکتب امام صادق(علیه السلام) برای زمان امروزی، روشنگری اذهان برای مقابله با نشر شبهات و انحرافات فکری است که با در دست داشتن پرچم فکری و علمی اهل بیت(علیهم السلام) قدمی در راستای نابودی جهالت اعتقادی و علمی برداشته شود.
مدرس حوزه علمیه نمین بیان کرد: قوت کار علمی و جهادی برای زدودن فقر علمی و عقلی و فقر فرهنگ و تمدن منوط به مطالعه است ایشان هم چنین به نقش کتاب و اهمیت مطالعه آن در راستای نشر و ترویج علوم و معارف اسلامی تاکید کرد و فرآیند مطالعه و کتابخوانی را گسترش فرهنگ و تمدن دانست.