نشست پژوهشی با عنوان (آشنایی با ابعاد شخصیتی حضرت زینب سلام الله علیها ) باحضور حجت الاسلام والمسلمین محمدی در مدرسه علمیه فاطمیه برگزار گردید .
در ابتدا بحث استاد محمدی به ابعاد شخصیتی حضرت زینب سلام الله علیها پرداخت:
1) ایشان مجاهده ای واقعی بود و در دوران نوجوانی کلاس های تفسیر قرآن برگزار می کرد.
2) عالمه ای که از هیچ کس غیر خدا علم نیاموخت ،امام سجادعلیه السلام میفرماید: «عمه من عالمه ای است که علم خود را از خدا گرفته است.»
3) عبادت و بندگی حضرت زینب سلام الله علیها : ایشان در خانواده ای رشد کرد که پدر بزرگوارشان اسوه ی عبادت وبندگی بود.
4) عفت وپاکدامنی حضرت: پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله میفرماید : «مجاهد شهید در راه خدا ،اجرش بیشتر از کسی نیست که قدرت برگناه دارد اما گناه انجام نمی دهد» .حضرت زمانی که به دیدار مرقد مطهر جد بزرگوارشان می رفت، حضرت علی علیه السلام جلوی ایشان حرکت می کرد امام حسن علیه السلام سمت راست وامام حسین علیه السلام سمت چپ حرکت می کرد که مبادا کسی به حضرت نگاه کند . حضرت رقیه در اوج کودکی ،بعد از اسارت در اوج درد ومصیبت از عمه در خواست پارچه ای می کند که با آن موهای خود را بپوشاند .این عین عفاف وپاکدامنی است .اما در این زمانه دختران رو طوری تربیت میکنند که بدون روسری و چادر در جامعه حضور داشته باشند .
5) ولایتمداری حضرت زینبسلام الله علیها و اطاعت مطلق از خداوند. حضرت در طول زندگی هفت امام معصوم را درک کرد .
6) مدیرت بحران حضرت: حضرت بحران روز عاشورا و بعد از مصیبت کربلا را مدیریت کرد ، و اینکه در مجلس ابن زیاد طوری خطبه خواند که همه به وجد آمدند ومانند فاتحان جنگ خطبه میخواندند.
واستاد در آخر به صبر حضرت اشاره کرد ، صبر به منزله سر برای بدن هست ، بدنی که سر نداشته باشد نمیتواند زندگی کند .