در ابتدا سرکار خانم درگاهی، استاد مربوطه، بیان کرد: حفظ کرامت و شخصیت انسان و جوامع انسانی، در گرو پاسدارى از فرهنگ عفاف است. فاصله گرفتن از فرهنگ عفاف، نه تنها باعث سقوط کرامت وعزت فرد مىشود؛ بلکه طبق شواهد تاریخی ملتها را از هستى ساقط مىکند نمونه بارز عفت وپاکدامنی حضرت زینب (سلام الله علیها) بود و در مسائل دینی ، تبلیغی ، ترویجی نمونه ی انسان کامل بود و وظیفه ی طلاب علوم دینی است که از تمام ابعاد زندگی ایشان الگو برداری نمایند .
ایشان درادامه افزود: حضرت زینب(سلام الله علیها) با الهام از پیام آسمانى قرآن و بنا بر آموزههاى پیامبر(ص) و اهلبیت(ع)، حجاب و عفاف را مانند گوهرى ارزشمند براى یک زن مسلمان مىدانست و اعتقاد داشت که زن، هنگامى به خداى خود نزدیکتر است که خود را از معرض دید مردان بیگانه حفظ کند.
سرکار خانم درگاهی ادامه داد: حضرت زینب(سلام الله علیها)در شام و در میان نامحرمان، از عفاف و حجاب دفاع میکرد، در مجلس یزید به اهمیت حجاب اشاره کرد و به یزیدیان نهیب زد:« ای پسرآزادشدگان، کسانی که جدمان پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در فتح مکه اسیرشان کرد و سپس آنان را آزاد نمود آیا این عدالت است که تو زنان و کنیزان خود را پشت پرده بنشانى؟ و دختران رسولخدا(ص)را به صورت اسیر به این سو و آن سو بکشانى؟ پوشش آنان را دریدى و روى آنان را گشودى تا دشمنان، آنان را از شهرى به شهر دیگر ببرند و بومى و غریب چشم به آنها بدوزند و نزدیک و دور، شریف و غیرشریف چهره آنان را بنگرند».حضرت زینب(س)ضمن رساندن پیام مقاومت حماسه عاشورا از کربلا تا شام، از عفاف و پاکدامنی خود و خاندان عصمت و طهارت نیز با تمام وجود مراقبت و محافظت نمود.
ایشان در پایان جلسه چند کتاب معرفی کرد از جمله: روش فرهنگ سازی پاکدامنی در قرآن عبد الکریم بهجت پور ، عفت وپاکدامنی در اسلام محمود اکبری ، عفاف وپاکدامنی سید مرتضی حسینی اصفهانی .