حجت الاسلام و المسلمین دکتر صفری ، ضمن تبریک هفته کتاب، یکی از بهترین راه های علم آموزی را کتاب و کتابخوانی معرفی کرده و گفت: دین اسلام به عنوان آخرین و کامل ترین دین، بیش از هر مکتبی به مقوله علم و علم آموزی اهمیت می دهد.
وی در ادامه یکی از صفات پسندیده ای که نیازمند سبقت گرفتن از دیگری است ؛مطالعهکردن معرفی کرد و افزود : با توجه به اینکه کتابخوانی از جمله صفات پسندیده ای است که بسیاری از ما علاقه داریم واجد آن باشیم، اما اکثر ما، وقت و حوصله کافی را به خواندن کتاب اختصاص نداده و حق کتاب و کتابخوانی را ادا نمی کنیم.
پژوهشگر حوزه و دانشگاه تصریح کرد: یکی از اموری که میتواند علم و آگاهی انسان را بالا ببرد مطالعهکردن است. که یکی از امور ضروری زندگی روزمرهی انسان می باشد . در واقع انسان موفق کسی است که چارچوب ذهنی صحیح و منطقی برای خود مهیا سازد و طبق باورهای صحیح در زندگیاش عمل نماید؛ زیرا باورها روی سبک زندگی و خط مشی ما تأثیر می گذارند.
موسس حوزه های علمیه خواهران و برادران گرمی ، یکی از راهبردهای کتابخوانی را برنامه ریزی و وقت گذاشتن برای مطالعه بیان کرده و اظهار داشت: هدف اصلی از توسعه ی فرهنگ کتابخوانی، ایجاد راه های عادت به مطالعه است.
مدرس حوزه و دانشگاه یکی دیگر از راهبردهای کتابخوانی را خلاصه نویسی کتاب دانست و گفت: چون وظیفه اصلی طلبه، پاسخ گویی به سوالات و شبهات جامعه می باشد لذا لازم است که طلاب،آثار بزرگانی چون علامه طباطبایی(ره)، امام خمینی(ره)، شهید مطهری (ره) و ... را خلاصه نویسی کنند طوری که در طول یک سال خواهند توانست یک مجموعه کتابی را مطالعه و خلاصه کنند.
وی در پایان تاکید کرد: با توجه به انتظاراتی که جامعه از طلاب دارد، اگر طلاب اهل مطالعه و کتابخوانی و پژوهش نباشند نمی توانند پاسخ گوی مردم بوده و شبهات آنان را حل کنند . ولی اگر طلبه اهل مطالعه زیاد باشد بار علمی او افزایش می یابد و می تواند در برابر شبهات پاسخگو باشد.