خانم صالحی در این نشست با بیان اهمیت شناسایی و مدیریت منابع انسانی افراد مستعد و نخبه گفت: انگیزه،علاقه، مهارت های ارتباطی، توانایی حل مساله،بصیرت و خلاقیت بالا از ویژگیهای برجسته افراد مستعد و نخبه می باشد.
وی افزود: استعداد به عنوان مجموعه ای از توانایی یک شخص دارای سه رکن اساسی مهارت ها،قابلیت ها و فرصت ها است که یک مدیر موفق می تواند از این فرصتها به خوبی بهره برده و آنها را به فعلیت برساند.
معاون پژوهش مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) به بیان مهمترین چالش در عرصه کسب و کار پرداخت و بیان داشت: فناوری تنها موضوع و چالش برای کسب و کار مفید نیست بلکه توسعه نیروهای انسانی هوشمند و سرمایه های انسانی راز ماندگاری و پیشرفت سازمانها تلقی می شود. ایشان هم چنین با تاکید بر کیفیت دانش و پژوهش در پرورش افراد نخبه افزود: مهمترین گام در مسیر پرورش افراد نخبه، تمركز بر ساختار آموزش و پرورش برای اصلاح و ارتقای این ساختار است. به طور مسلم، شناسایی افراد نخبه و پرورش آنان بایستی از آموزش و پرورش شروع شود و استعدادهای نخبگان با توجه به علایق و مهارتها در مسیر خود هدایت شود تا نتیجه کافی و وافی حاصل گردد.