دلایل علمی غذاهای حرام در قران

شناسه محتوا : 47100

1402/03/03

تعداد بازدید : 108

توجه به غذاهاي حلال و حرام يكي از موضووعات ضوروري و تأثير گذار در جسوم وجان انسوان اسوووت ، و خداوند با احاطه علمي بي انتهايش آن چه را كه براي اين منظور لازم بوده بر وي، بيان فرموده ا ست . تحقيق حا ضر با هدف آ شكار كردن گو شه اي از ا سرار بايد و نبايد هاي احكام الهي در زمينه خوردني هاي حلال و حرام با اسووتفاده از دلائل علمي و با روش توصوويفي تحليلي انجام شووده ا ست. نتايج يافته هاي تحقيق حا ضر اين ا ست كه خداوند حكيم رهنمودها وآموخته هاي متعددي در قرآن براي رژيم غذايي بشر، آن گونه كه مناسب طبع و سلامتي و تأمين كننده تكامل روحي او باشد ارائه فرموده ا ست و ان سان را به ا ستفاده از خوردني هاي حلال و طيب، تو صيه و از م صرف غذاهاي خبيث و حرام، منع نموده سپس خبائث را بر انسان معرفي كرده است . دلايل تحريم اين خوردنيها را با توجه به علم نوين مي توان يافت .دانشووومندان فيزيولوژي در مطالعات و پژوهش هاي خود در يافته اند كه آموزه هاي ديني مبتني بر دقيق ترين نكته هاي علمي ا ست و فل سفه حلال بودن، تابع خير و منفعت و حرام بودن، در گروه شرّ و زيان بشر است و غذاهاي حرام علاوه بر اينكه مانع تكامل روحي او هسووتند از نظر جسوومي هم ضووررهاي بي شووماري در پي دارند و گاهي موجب بوجود آمدن امراض خطرناك و گاه غير قابل علاج مي گردند .
پدیدآورندگان
  • : سطح3
  • : تفسير و علوم قرآن
  • : قم
  • : قم
  • : قم - قم - مرکز آموزش های غیرحضوری