نگرش فقهي بر طرح انطباق در موسسات پزشكي
هدف از نگارش اين پژوهش بيان نگرش فقهي بر طرح انطباق در مؤسسات پزشكي مي باشد. در اين پژوهش از روش توصيفي – تحليلي استفاده شده است و داده ها به روش كتابخانه اي و اسنادي جمع آوري شده است.
داده هاي مورد نياز متناسب با سوالات و اهداف تحقيق با استفاده از ارائه فيش جمع آوري و در تجزيه و تحليل داده ها از روش تحليل محتوي استفاده شده است.
آنچه كه با بررسي و دقت نظر در آيات و روايات و مطالعه در كتب فقهي فقيهان پيشين و معاصر به دست آمده اين است رعايت و حفظ شئونات شرعي(درارتباط، نگاه و پوشش) بر زن و مرد مسلمان واجب است مگر در مواردي كه استثناء شده است.
باتوجه به اين كه در جامعه اسلامي زندگي مي كنيم و بايد براساس آموزه هاي ديني رفتاركنيم و طبق تقسيم بندي محرميتي كه در فقه و متون دين ما وجود دارد پزشك و كادر پزشكي هيچ كدام جزء محارم محسوب نمي شوند واز مصاديق افراد بيگانه مي باشند و بايد از آشكار نهادن بدن در مقابل آنها خودداري شود و اين امرلزوم اجراي طرح انطباق در موسسات پزشكي را مي رساند.مطلب ديگري كه بسيار حائز اهميت مي باشد آثار فردي و خانوادگي عدم رعايت طرح انطباق مي باشد كه باعث بروز فشارهاي رواني براي فرد و همچنين از هم گسيختگي خانوادگي است كه براي او به وجود مي آيد.
- : سطح3
- : فقه و اصول
- : گلستان
- : گرگان
- : الزهرا«س»