در این نشست که با همکاری معاونت فرهنگی مدرسه تخصصی الزهرا (س)تخصصی برگزار گردید، حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای مجتبی نظری استاد حوزه و دانشگاه و فعال اجتماعی به تشریح روش مدیریت پیامبر در تحولات اجتماعی پرداختند و آن را به شدت مورد نیاز مدیریت تحولات امروزه دانستند. وی مدیریت پیامبر اکرم(ص) در بحرانها و تحولات اجتماعی را، مبتنی بر پیوند عقل و وحی بیان کردند؛ به گونه ای که هر تصمیم راهبردی، پشتوانه ای الهی و منطقی داشت.آن حضرت در مدیریتشان بر تشکیل امت اسلامی با کلید واژه وحدت تاکید بسیار داشتند و برای تحقق وحدت ملی با پیمان برادری میان قبایل، مرزهای قبیلگی را شکست و امتی واحد با هویت مشترک براساس فطرت پدید آورد.
وی در ادامه گریزی به نقش مساجد در وحدت داشته و وحدت را نه توصیه ای اخلاقی، شعار سیاسی بلکه یک اصل استراتژی و ستون فقرات امنیت ملی بیان کردند. هم چنین تاکید برگونه شناسی دقیق و استفاده دقیق از واژه ها به جهت اختلاف مفهومی و معنایی داشتند.
در نهایت تدبیر نبوی در تحولات را ، چهار مرتبه استراتژی وحدت شمردند که عبارتند از:۱. پرهیز از تعرض به یکدیگر در جهان اسلام ۲. کوتاه نیامدن در مقابل دشمن۳. همافزایی جهان اسلام در مقابل دشمن (مثبت گویی)۴. وحدت تمدنی (تمام جهان اسلام به سوی تمدن)

