آذربایجان شرقی| مدرسه علمیه تخصصی الزهراء (سلام الله علیها)| تبریز

برگزاری کارگروه تخصصی کلام- مهدویت

شناسه خبر : 170992

1405/03/18

تعداد بازدید : 4

برگزاری کارگروه تخصصی کلام- مهدویت
کارگروه تخصصی بررسی طرح‌های اجمالی و تفصیلی رشته کلام- مهدویت به دلیل رعایت بازه زمانی بررسی موضوعات در کارگروه و عدم اتلاف وقت طلاب به صورت مجازی برگزار شد.

معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی الزهراء (س) سطح 3 و 4، از برگزاری بررسی دو طرح‌ اجمالی کارگروه تخصصی کلام گرایش مهدویت به صورت مجازی خبر داد.

این کارگروه با حضور اساتید کارگروه؛ حجت الاسلام و المسلمین جناب آقایان احمدوند، نعمتی، قربانی و معاون پژوهش مدرسه به صورت مجازی روز دوشنبه مورخ 18/03/1405 برگزار شد.

طرح اجمالی خانم قنبرزاده با عنوان «بررسی چالش های کلامی کثرت گرایی در جهان معاصر با اندیشه مهدویت» بررسی شد. از نظر اعضای کارگروه به دلیل عدم ارتباط بین کثرت گرایی و مهدویت و قابل مقایسه نبودن آن دو و تکراری بودن مباحث کثرت گرایی و استفاده از هوش مصنوعی بدون تغییر و تحول قابل قبول مورد موافقت قرار نگرفت.

 طرح اجمالی دیگری که مورد بررسی قرارگرفت طرح خانم کبیرعلوی با عنوان «بررسی بحران های معرفتی انسان معاصر و راهکارهای برون رفت از آنها بر اساس اندیشه مهدویت» بود. این موضوع نیز به دلیل عدم ارتباط بین مباحث مطرح شده در طرح با معرفت شناسی و مباحث معناشناسی و نسبی گرایی و این که امامت را استمرار وحی دانسته است و استفاده از هوش مصنوعی بدون تجزیه و تحلیل مناسب و تکراری بودن موضوع مورد موافقت اعضای کار گروه قرار نگرفت.