پاشایی مدرس حوزه با بیان اینکه نرم افزار پژوهیار، اولین نرمافزار فارسی زبان جهت مدیریت منابع پژوهشی و استناد دهی است اظهارداشت: علاوه بر اینکه یک نرم افزار کاربردی برای پژوهشگران است با هدف تسهیل فرآیندهای پژوهشی مانند جستجو، دستهبندی، و تجزیه و تحلیل منابع علمی طراحی شده است ، این نرمافزار به کاربران امکان میدهد تا منابع کتابخانهای را بهصورت دیجیتال مدیریت کرده و به راحتی از آنها در فرآیند نگارش و تحقیق خود بهرهبرند. وجود قابلیتهایی چون ارائه پیشنهادهای مرتبط، طبقهبندی هوشمند و امکان رسم نمودارهای گرافیکی، از جمله ویژگیهای برتر این نرمافزار است.
وی افزود: این نرم افزار دارای قابلیت های بسیاری هست از جمله:امکان استناد دهی هم زمان به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی (برتری ویژه نسبت به اِندنوت، مِنِدلی و ...)
تبدیل خودکار استناد درون متن انگلیسی به فارسی_امکان تفکیک منابع موجود در کتاب نامه بر اساس نوع مدرک (کتاب، مقاله، پایان نامه و …) و زبان مورک _ پشتیبانی از شیوه های استناددهی ای.پی.ای، ونکوور، شیکاگو، هاروارد و …_ استناد دهی به انواع آیتم های اطلاعاتی مانند: پایان نامه، کتاب، مقاله، وب، شبکه های اجتماعی، پاورپوینت، متن مصاحبه و ..._ امکان نظم و ترتیب دادن به حجم زیادی از منابع اطلاعاتی اعم از مقاله، کتاب، پایان نامه و سایر منابع اطلاعاتی _ قابلیت ذخیره کردن صفحات وب و یادداشت نگاری روی اون ها _ یادداشت برداری از مقالات ذخیره شده در محیط نرم افزار و امکان انتقال راحت اون ها به وُرد و ...نیز وجود دارد.
مدرس حوزه با اشاره به مزایای کارگاه بیان کرد: شرکت در این کارگاه نه تنها به کاربران کمک میکند تا به سرعت با نرمافزار پژوهیار انس بگیرند، بلکه با راهکارهای کاربردی و تجربیات عملی دیگران نیز آشنا میشوند. این امر باعث میشود تا فرآیندهای پژوهشی آنها بهبود یافته و کارایی و دقت تحقیقات افزایش یابد. همچنین، فرصت تعامل با دیگر پژوهشگران و تبادل نظر در محیطی علمی از دیگر مزایای شرکت در این کارگاه محسوب میشود.
وی در پایان با اشاره به مزایا ی ای کارگاه تصریح کرد:
شرکت در این کارگاه فرصتی بینظیر برای ارتقاء دانش و تواناییهای پژوهشی است که میتواند تأثیر بسزایی در پروژههای تحقیقاتی شرکت کنندگان داشته باشد. این کارگاه علاوه بر افزایش تواناییهای فردی، محیطی برای تعامل و شبکه سازی میان پژوهشگران مختلف فراهم میکند که میتواند منجر به شکلگیری همکاریهای پژوهشی جدید و پربار شود.