به گزارش روابط عمومي مدرسه علمیه نجمیه سرخه خانم مرضیه ادهم مدرس رسمی انجمن سواد رسانه ای ایران 15 آبان در نشست علمی با موضوع "حکمرانی هوش مصنوعی" در مدرسه علمیه نجمیه سرخه اظهار داشت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری برای قرار گرفتن بین ده کشور برتر جهان باید گفتمان سازی و درنتیجه مطالبه گری در مسئله حکمرانی هوش مصنوعی صورت گیرد.
پژوهشگر فضای مجازی به معرفی مقوله حکمرانی هوش مصنوعی، اهمیت آن پرداخت و ابعاد گوناگون آن را مورد بررسی قرار داد.
خانم ادهم افزود: گوگل بر اساس اطلاعاتی که از کاربر دارد بر همان اساس او را اقناع میکند و تفکر و تعقل را از انسان میگیرد چون بر اساس علایق و نیاز خود مخاطب محتوا تحویل میدهد.
مدرس سواد رسانه با اشاره به ظرفیت ها و چالش های هوش مصنوعی گفت: هوش مصنوعی یکسری ظرفیت ها و چالش هایی را برای جوامع به ارمغان آورده است بنابراین باید هم به سمت بهره مندی از ظرفیت های آن در همه عرصه ها پیش برویم و هم نسبت به مخاطرات اجتماعی آن تدبیر لازم، پیشگیرانه و سنجیده داشته باشیم. هوش مصنوعی با توجه به اینکه یک فناوری داده مبناست هم میتواند برای ما امکان پردازش داده های انبوه داشته باشد، هم ظرفیت الگوریتم سازی نسبت به این داده ها ایجاد کند و یادگیری و پیشبینی را امکان پذیر کند
خانم ادهم افزود: بازی یک ابزاری است که نمیشود از آن فرار کرد باید مدیریت کرد
وی با اشاره به حدیث امام کاظم که خداوند را بر مردمان دو حجت قرارداده است: حجتى بيرونى و حجتى درونى. حجت بيرونى همان فرستادگان و پيامبران و امامان عليهم السلام هستند و حجت درونى همان خردها تصریح کرد: در فضای مجازی باید قدرت تعقل را بالا ببریم و فضا را بشناسیم و به گوگل به دید دستیار نگاه کنیم نه تمام کننده و تعیین کننده.