به منظورترویج فرهنگ پژوهش گروهی و پرداختن به موضوعات کاربردی ، طلاب مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(س) اسلام آبادغرب باتشکیل 16گروه پژوهشی 2تا 3نفره وبا راهنمایی اساتید راهنما ، دردهمین دوره مسابقه رشد شرکت نمودند.
گسترش دانش بشری ورشدعلمی با انجام پژوهشهای نظاممند علمی میسر است. گسترش و تخصصی شدن دامنهی علم، ضرورت به فرجام رساندن سریع و دقیق طرحها و پژوهشهای علمی، گرایش به کار گروهی را نیز آشکارتر کرده است چرا که انجام تحقیق و پژوهش به صورت فردی، مستلزم صرف وقت و هزینه بیشتری است و بازدهی و رسیدن به نتیجه نیز در زمان کوتاه میسر نخواهد بود.
در این راستا معاونت پژوهش حوزههای علمیه خواهران باارائه نکات وشرایطی دهمین دوره مسابقه علمی پژوهشی رشد را فراخوان مینماید.
به همین منظورمعاونت پژوهش مدرسه درطی جلسه ای ؛ جهت شرکت حداکثری دراین مسابقه با حضورطلاب ودانش آموختگان، اظهار داشت: پژهش گروهی کاری است که ازتعامل بین اعضای گروه به دست می آید ، درتعامل هم افزایی وجود دارد که این هم افزایی سبب می شود نتیجه کارگروه ازلحاظ کمی وکیفی بیش ازکارفردی باشد. اگربین اعضاء تعامل باشد و کار راباهم انجام دهند، اولین شکل کارگروهی پدید آمده است.
صورت دیگری ازکارگروهی این است که اعضای گروه گاهی همه یک کار انجام می دهند وهمه درهمه ی مراحل پژوهش با هم همکاری می کنند.
طلاب این مدرسه ، باتشکیل گروه های پژوهشی وباراهنمایی اساتیدراهنما ، 3موضوع را انتخاب وبادوشیوه ی «کتابخانه ای و پیمایشی» برای هرموضوع طرح اجمالی تحقیق رابه نگارش درآوردند. البته برای شرکت درفراخوان ، تشکیل گروه پژوهشی الزامی است واعضای هرگروه باید ازنظر مقطع تحصیلی در یک سطح قرار داشته باشند و انتخاب دبیرگروه باشرط دارا بودن توان مدیریتی وپژهشی باشد.
درپایان جلسه ازپژوهشگران فعال تقدیروتشکر به عمل آمد.