یزد/مدرسه علمیه حضرت زهرا(س)/میبد/ بازدید کتابخانه

یزد/مدرسه علمیه حضرت زهرا(س)/میبد/ نشست با مؤسس و بازدید از کتابخانه تحصصی تفسیر و علوم قرآنی

شناسه خبر : 139073

1402/08/29

تعداد بازدید : 12

یزد/مدرسه علمیه حضرت زهرا(س)/میبد/ نشست با مؤسس و  بازدید از کتابخانه تحصصی تفسیر و علوم قرآنی
به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی بازدید طلاب پژوهشی مدرسه علمیه حضرت زهرا(سلام الله علیها) میبد از کتابخانه تخصصی تفسیر و علوم قرآنی یزد و مؤسسه بین المللی چراغ فروزان هدایت اندیشه بازدید کردند.

به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی بازدید طلاب پژوهشی مدرسه علمیه حضرت زهرا(سلام الله علیها)میبد از کتابخانه تخصصی تفسیر و علوم قرآنی یزدو مؤسسه بین المللی چراغ فروزان هدایت اندیشه بازدید کردند.

به گزارش معاونت پژوهش خانم قاسمی ، 14 نفر از طلاب پژوهشی مدرسه علمیه حضرت زهرا(سلام الله علیها) سطح دو میبد از کتابخانه تخصصی تفسیر و علوم قرآنی یزد و مؤسسه بین المللی چراغ فروزان هدایت اندیشه بازدید کردند.

در این بازدید نشستی با حضور حجه الاسلام سید محمد شاهدی و طلاب پژوهشی برگزار گردید.

در این نشست حجت الاسلام شاهدی، مدیر و مؤسس این کتابخانه گفت: این کتابخانه به عنوان یکی از تخصصی ترین و در سطح کشور نیز بی نظیرترین کتابخانه ها در عرصه قرآن و علوم قرآنی است و رتبۀ اول در کشور را داراست که باید به علاقمندان این حوزه معرفی شود.

ایشان گفت: این کتابخانه حتی در سطح جهان اسلام نیز کم نظیر است و می تواند مرجعی برای بررسی علوم قرآنی و همچنین قرآن کریم باشد.

حجت‌الاسلام‌ سیدمحمد شاهدی، مدیر کتابخانه تحصصی تفسیر و علوم قرآنی مؤسسه بین‌المللی چراغ فروزان هدایت اندیشه نیز در این نشست اظهار کرد: کتابخانه تخصصی تفسیر و علوم قرآنی در سال ۹۵با عنوان مؤسسه بین‌المللی چراغ فروزان هدایت راه‌اندازی شد وی کتب این مجموعه را که بیش از ۹۰درصد آن قرآنی است، در ۵۰موضوع از جمله تفسیر، علوم قرآنی، قرائات، ترجمه‌ها، تجوید، وقف و ابتداء، آیات الاحکام، تفاسیر روایی و اجتهادی و صوفی دانست.

مدیر مؤسسه افزود: مجموعه کتاب‌های اهل سنت و شیعه در این کتابخانه وجود دارد و بخشی با عنوان امام حسین(علیه السلام) که مقاتل مختلف را شامل می‌شود، با بیش از ۵۰۰جلد کتاب ارائه خدمت می‌کند و بخش دیگر با عنوان نهج‌البلاغه که با توجه به ارتباط مستقیم با قرآن نیز در این کتابخانه وجود دارد.

شاهدی با اشاره به بخش آفریقاشناسی گفت: کتاب‌های گردآوری شده در این کتابخانه از کشورهای مختلف در قاره‌های آسیا، اروپا و افریقا و کشورهایی مثل موریتانی جمع آوری و به این محل منتقل شده‌اند و در بخش آفریقاشناسی قرآن‌ها به برخی از زبان‌های آفریقایی ترجمه شده است. در پایان طلاب از بخش موزه قرآن که در طبقۀ فوقانی این مؤسسه بود بازدید نمودند. 

اخبار مرتبط