اردبیل نشست علمی در مدرسه علمیه الزهرا سلام الله علیها

شناسه خبر : 110846

1400/06/07

تعداد بازدید : 103

اردبیل نشست علمی در مدرسه علمیه الزهرا سلام الله علیها
به گزارش خانم حکیمه نوری معاون پژوهش مدرسه الزهرا(سلام الله علیها) اردبیل، نشست علمی بصورت حضوری و برخط با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر بهزاد برگزار گردید.

حجت‌الاسلام ‌‌‌والمسلمین دکتر فرج بهزاد دراین  نشست ، در تبیین حوادث عاشورا، اسارت و شهادت سيدالشهداء (عليه السلام) را اراده تكويني خدا دانست و گفت:  شهادت ابا عبدالله حسين (عليه السلام) و اسارت اهل بیت ایشان مكمل همديگر است و خداوند اراده کرده بود امام حسین (علیه السلام) را شهید و اهل بیتش را اسیر ببیند تا کربلا مکتب ماندگار در تاریخ باشد.
 وی افزود: چنانچه اولاد پيامبر عظيم الشان اسلام (صلی الله عليه وآله وسلم) نبودند  تا واقعه كربلا را بيان كنند، كربلا در كربلا می ماند و تاریخ از برکت آن بی بهره می شد.
 مدرس حوزه و دانشگاه در ادامه به نقش جاودانه حضرت زينب كبري (سلام الله عليها) در تبیين قيام عاشورا و ايراد خطبه توسط ايشان اشاره كرد و اظهار داشت: بزرگترين رسالت زينب كبري (سلام الله عليها) پيام رساني نهضت عاشورا بود به طوری كه تداوم قيام حسین با خطبه ها و رشادت های زینب به جهان ارائه شد و اگر حسین(علیه السلام) کربلا را ساخت، زینب(سلام الله علیها) آن را به بشریت انتقال داد.
 در این نشست دكتر بهزاد حضور زنان و كودكان در صحراي كربلا را در كنار شهادت سيدالشهداء ( عليه السلام ) و ياران باوفایش به منزله رسالت الهی دانست و تصریح کرد: حضور زنان به خصوص حضرت زينب كبري (سلام الله عليها) در اين ميدان، درس انسان سازی و درس علم و اخلاق است و اگر در کربلا مردان رشادتها کردند، صبوری زنان و مقاومت آنها انسان ساز شد و  وجدانها خفته را بيدار کرد.
 وي در پایان زينب كبري (سلام الله عليها) را نمونه يك انسان كامل دانست و افزود: نگاه اسلام به مقام زن یک نگاه متعالی است و در عین ایجاد حریم بین زن و مرد، حضور زن را در هیچ صحنه ای منع نمی کند و زینب کبری تربیت یافته مکتب علی و حسین این نگاه دینی را در تاریخ برای زنان می آموزد و نشان می دهد که یک زن چگونه می تواند مکتب ساز باشد.

اخبار مرتبط