برگزاری نشست پژوهشی با عنوان: «بررسی رابطه کرونا با مرگ سفید» توسط مدرسه فاطمیه کرمان
در ابتدای این جلسه که با حضورحجت الاسلام و المسلمین جناب آقای قنادی و از طریق سامانه سیما برگزار شد ، ایشان، بیماری کرونا را یکی از مسائل جاری بینالمللی دانست و به ذکر اهمیت موضوع پرداخت و اظهار داشت: این موضوع از آن جهت که: جزء یکی از موضوعات بروز جامعه است و موضوعی است که برای آینده پژوهی مورد توجه قرار گرفته است، قابل اهمیت است.
سپس ایشان به روایتی از امام صادق علیه السلام اشاره داشت و افزود: در عصر پیش از ظهور حضرت ولیعصر عجلالله تعالی فرجه الشریفدو نوع مرگ رخ خواهد داد؛ مرگ سرخ و مرگ سفید. در توضیح این روایت اذعان داشت: منظور از مرگ سرخ: مرگی است که به وسیله شمشیر صورت میگیرد و از مرگ سفید در روایات به عنوان طاعون یاد شده است. این دو نوع مرگ، به حدی فراگیر میشود که از هر هفت نفر، پنج نفر از بین میروند.
وی در ادامه،در خصوص این موضوع شایسته است نکاتی را مد نظر قرار داد 1. ما نسبت به زمان آینده جهان، جز در متون وحیانی و احادیث اولیای الهی که متصل به علم الهی هستند گزارشی نداریم. 2. برای نشانههای ظهور، در بعضی از متون، بیش از دو هزار و پانصد نشانه، ذکر شده است. ما باید بین نشانههای حتمی و غیر حتمی امتیاز قائل شویم، اینگونه نیست که همه نشانهها واقع شوند. پیشرفت علم، تقویت معنوی، احتیاط کردن افراد جامعه، میتوانند مانع زمینه بروز و ظهور نشانههای غیر حتمی شوند 3. وقتی گفته میشود: «نشانهای اتفاق میافتد» به معنای نزدیک بودن زمان ظهور، با محاسبات تقویمی ما نیست محاسباتش با محاسبات تقویمی ما اندازهگیری نمیشود؛ به عنوان مثال: «حمله مغول» در نشانههای ظهور مطرح شده است؛ در صورتی که چندین قرن از آن میگذرد؛ اگر زمان این نشانهها با ملاحظه کل جهان در نظر گرفته شود، افراط و تفریط در این خصوص بهوجود نمیآید.
در انتهای بحث؛ استاد، مرگ و موت را به عنوان یکی از آفریدههای خدا، برای شکلگیری نظام هستی معرفی کرد و بعد از توضیح پیرامون انواع مرگ، به این نکته اشاره کرد که: مرگ سفید گرچه مقدمه ظهور حضرت است، ولی بروز و تداوم این حادثه، از علائم حتمی نیست و ادامه آن، بستگی به حسن رفتار یا سوء رفتار بشریت دارد در صورت حسن رفتار ممکن است برداشته شود یا مهلت آن کمتر شود و در غیر این صورت چه بساتداوم پیدا کند و آسیبهای آن فراگیر شود.