نقش تعاملات خانواده در مواجهه با تهاجم فرهنگي از منظر قرآن كريم
خانواده ركن اصلي و ثقل مركزي جامعه در اسلام ميباشد. خانواده اولين جايگاهي ميباشد كه تربيت و شكوفايي نسل جوان و پيشرفت ملتها در آن شكل ميگيرد. اين مركز هميشه مورد هجمه فرهنگ بيگانه در طول تاريخ بوده است ، بدين روي استكبار جهاني براي به خدمتگرفتن منابع مادي و ملي كشورهاي ثروتمند كه عموماً جزء كشورهاي منطقه غرب آسيا و حوزه تمدني خاورميانه ميباشند با استفاده از رسانهها و تكنولوژي تبليغاتي و ... سعي در كمرنگكردن ارزشهاي فرهنگي، ملي ، مذهبي و تهيسازي خانواده از نقش تربيتي خود دارد تا نيروي جوانان را در پيشبرد و پيشرفت كشورها از راه گسترش بي بندوباري و فساد و فحشا از بين ببرد.
در اين نوشتار ابتدا با بررسي زمينههاي تهاجم فرهنگي و روشهاي دشمن براي نفوذ و ايجاد تزلزل در بنيان خانواده به آسيبشناسي در اين زمينه پرداخته و سعي شده است خانواده را با نقاط آسيبپذير آشنا كرده و با استفاده ازآيات روشهاي پيشگيري و آسيبزدايي را معرفي و راهكارهايي براي درمان نقاط آسيب ديده در خانواده بيان كنيم.
در نهايت باتوجه به آيات به اين نتيجه ميرسيم كه بهترين و زيباترين راه براي مقابله با تهاجم فرهنگي و جلوگيري از انحطاط فرهنگي خانواده و جامعه اجراي كامل و صحيح دستورات قرآن در محيط خانواده و جامعه اسلامي ميباشد.
- : سطح3
- : تفسير و علوم قرآن
- : مرکزی
- : اراک
- : مرکزی - اراک - مؤسسه آموزش عالی حوزوی ریحانه النبی «علیهما السلام»