به گزارش معاون پژوهش مدرسه علميه فاطمه الزهرا ، سركار خانم شفیعی زاده گفت:ژورنال کلاب، برنامه ای است که قصد دارد توانایی ارزیابی انتقادی برمبنای شواهد را در مخاطبان افزایش دهد. به عبارت دیگر، در این روش یادگیری، با ایجاد تعامل با شنوندگان و بحث گروهی، محتوای ارائه شده یک مقاله از پیش تعیین شده، ارزیابی می شود.
همچنین هدف از ژورنال کلاب، ایجاد تعاملات اجتماعی، ارائه مطالب مبتنی بر شواهد، توسعه مهارت ارزیابی نقادانه و ارائه مطالب روزآمد در یک حوزه موضوعی خاص است.در این خصوص با کارشناسی اساتید و نقد وبررسی نظرات طلاب حائز اهمیت بوده است.
شفیعی زاده به نقل قول از مقاله خانه های امن افزود: خشونت علیه زنان در خانواده ها یک مسأله و پدیده جهانی است که عوارض گسترده ای بر سلامت جسمی و روانی و بر رفاه عمومی زنان باقی می گذارد. خشونت، تجربیات زجرآور و آسیب رسانی كه زنان با آنها مواجه می شوند، به كاركرد آنها در كلیۀ عرصه ها لطمه می زند.
در سال 93سازمان بهزیستی خانههای امن را در کشور راهاندازی کرد تا زنان و دخترانی که از طرف بستگان درجه یک، اقوام و... با خشونت مواجه هستند و امکان زندگی در محل اسکان خود را ندارند، به این خانهها معرفی شوند. در خانههای امن آموزشهایی در رابطه با تحکیم بنیان خانواده، مهارتهای زندگی، کنترل خشم به افراد ارائه و آنها میتوانند از خدمات مشاوره استفاده کنند
در همین راستا شفیعی زاده برگزاری جلسات ژرنال کلاب با هدف شناخت طلاب از مزایا و معایب مقاله ها در راستای تقویت پژوهش طلاب را ضروری دانست .