در آستانه هفته پژوهش اولین جلسه صبحگاه پژوهشی موسسه نورالزهرا(س) با بررسی کتاب"مادری در نگاه دینی و عینیت اجتماعی" ،برگزار شد.
خانم حاتمی به عنوان مجری اولین نشست تخصصی در بیان ضرورت برگزاری آن گفت:"دردهههای اخیر، تغییر در ساختار و دگرگونی در نظام معنایی حاکم بر بینش و کنش افراد، تحولات گسترده و پردامنهای را پدید آورده و تأثیراتی ژرف در نهادهایی چون خانواده گذاشته است. از جملهی این تحولات، میتوان به تغییر در نگرشها و دگرگونیهایی که در نقشهای جنسیتی و مسئولیتهای اجتماعی رخ داده است، اشاره کرد.
تحولاتی که در نقش «مادری» نیز تأثیر گذاشته و آن را با مشکلات و تنگناهایی جدید روبهرو ساخته است. بدین منظور با کارشناسان این عرصه مصاحبههایی صورت گرفت و در این گفتوگوها مباحثی مطرح شد که از جایگاه مادری در متون و فرهنگ اسلامی و ایرانی آغاز میشود و تا چالشهای مادری و نقد سیاستها، قوانین و برنامهها امتداد مییابد."
ایشان در ادامه ضمن معرفی اجمالی دفتر تحقیقات زن و خانواده وجایگاهخ فعلی آثار و انتشارات این دفتر به توضیح بخش های گزیده از کتاب پرداختند و در نهایت آوردند:"از وجوه تمایز این مجموعه با آثار دیگر آن است که برخی ارتکازات عمومی را به نقد و چالش میکشد، تصمیمسازان و تصمیمگیران نهادهای ذیربط را با ابعادی مغفول از موضوع آشنا میسازد و زمینهای فراهم میکند تا پژوهشگران و حوزویان و دانشگاهیان، پروژههای پژوهشی جدیدی را در این باره دنبال کنند."