معاون پژوهش مدرسه علمیه کوثر تویسرکان خبر داد.

برگزاری نشست مقر کتاب

شناسه خبر : 83941

1398/09/02

تعداد بازدید : 535

 برگزاری نشست مقر کتاب
معاون پژوهش مدرسه علمیه کوثر تویسرکان از برگزاری نشست مقر کتاب ویژه طلاب مدرسه در هفته کتاب و کتابخوانی خبر داد.

معاون پژوهش مدرسه علمیه کوثر تویسرکان از برگزاری نشست مقر کتاب ویژه طلاب مدرسه در هفته کتاب و کتابخوانی خبر داد.

سرکارخانم ترکاشوند گفت:نشستی به مناسبت هفته کتاب درتاریخ 1398/8/25 درخصوص تشکیل  مقر کتاب در شهرستان تویسرکان، در مدرسه علمیه خواهران کوثر(سلام الله علیها)در جمع کلیه طلاب با حضور خانم نرگس شکوریان فرد برگزار گردید.

خانم ترکاشوند اهداف برگزاری این نشست را چنین بیان کرد:1-گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی2-تبیین منویات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت کتاب و کتابخوانی و مطالعه تخصیصا برای طلاب 3-ایجاد انگیزه در بین طلاب برای مطالعه هدفمند4-تاسیس مقر کتاب در شهرستان توسط طلاب خواهر زیر نظر مقر کتاب قم(خانم نرگس شکوریان)

در این جلسه خانم شکوریان فرد گفت: هر کسی که به این نیت درس می خواند که مهذب شود و یا برای تبلیغ مجهز شودبه جایی نمی رسد و این اتفاق می افتد؛ زیرا هدف و نیت درست نیست.ما برای سربازی امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به حوزه بیاییم و این یعنی اینکه کسی که نیت سربازی آقا را دارد، نوع زندگی او عوض می شود.از خوردن و خوابیدن و پوشش و... .کسی که خود را وقف امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) می کند در هر مساله ای به این نگاه می کند، که خداوند چه فرموده است.در ازدواج،فرزندآوری ،در نوع پوشش به این توجه دارد که طبق آن چه خدا دستور داده عمل کند.

ما در هیچ جای تاریخ نداریم که زنها به سربازی نروند و مردها سربازی بروند.مثلا حضرت آدم و حوا با هم و در کنار هم بودند و از هم تفکیک و جدا نبودند.هر جا که مردان به خستگی رسیدند ،زنان کار را ادامه دادند.مثلا در آن جا که حضرت علی(علیه السلام) سکوت کرد حضرت زهرا(علیهاالسلام) سخن گفت و آنجا که امام سجاد(علیه السلام) سکوت کرد ،حضرت زینب(علیهاالسلام) خطبه خواند.اگر زنان نبودند مردان ما به شهادت نمی رسیدند.

رهبران جامعه باید باعث آرامش مردم باشند.طلبه هم باید با منش و رفتار خود باعث آرامش مردم باشد.یک طلبه باید زندگی ساده ای داشته باشد.زیرا جامعه نگاهشان به طلبه است.یک طلبه نباید مثل مردم عادی به دنبال تیپ و مد باشد.انچه که مهم است و می ماند اندیشه و روح است.زنان پاک مانند حضرت زهرا(علیها السلام) و حضرت زینب(علیها السلام) و حضرت معصومه (علیهاالسلام) الگوی ما هستند.

پس چگونه است که ما در باره هر چیزی حرف می زنیم در حالیکه، هیچ ارزشی ندارد ،حرف زدن در باره ی چیزهای دنیوی.غیر از اینکه وقت و عمر گرانبها را تلف می کند.

وظیفه ی ما بندگی کردن است.کسی که الان به فکر امام زمانش نیست ،اگر در روز عاشورا هم بود باز هم به فکر یاری امام حسین (علیه السلام) و فکر کمک کردن به ایشان نبود.

آنچه که امروز در جامعه ی ما نیاز است این است که طلبه باید در بطن جامعه باشد و خود را از جامعه جدا نداند.

از نظر مقام معظم رهبری کتاب و کتابخوانی یک فریضه است.ایشان از اینکه مردم به کتاب اهمیت نمی دهند، ناراحت هستند.اولین چیزی که در بحث کتاب خواندن مهم است، این است که اول باید کتاب خوب را از بد جدا کرد.کتاب غذای روح است و باید به روح بیشتر از جسم اهمیت داد.آن چه که به جسم می دهیم تبدیل به مردار می شود.ولی آن چه به روح می دهیم باعث پرورش آن می شود.

مفاهیم دینی را می توان در قالب رمان بریزیم و آن را به جامعه و دانش آموزان ارائه دهیم.مقام معظم رهبری می فرمایند :«باید دین را به زبان شیرین به کودکان آموزش داد.»

کار کردن برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) انگیزه می خواهد، که باید این را در خودمان به وجود آوریم.و این راه بدون کمک امام زمان( عجل الله تعالی فرجه الشریف) نخواهد بود.

ما باید به این نتیجه برسیم که نشستن و سکوت کردن برای امام زمان( عجل الله تعالی فرجه الشریف) فایده ای نخواهد داشت؛

 بلکه باید برخاست و برای امام تلاش کرد.