به گزارش پایگاه خبری ـ اطلاع رسانی حوزههای علمیه خواهران، «خانم راضیه راست روش» استاد و مبلغ دینی حوزه گلهدار طی سومین جلسه از سلسله نشستهای علمی پژوهشی با عنوان بررسی فضای مجازی و آثار سوء آن بر زندگی فردی و اجتماعی و ارائه راهکارها گفت: یکی ازوظایف روحانیت درفضای مجازی لزوم آشنایی بافضای مجازی وابزارهای مرتبط باآن است و فضای مجازی هم از نظر جسمانی و روانی و هم از نظر اخلاقی و هم از نظر تربیتی آثاری را بدنبال دارد.
وی افزود: آثارجسمانی وروانی فضای مجازی عبارتنداز:1-افزایش دوبرابراحتمال اختلال خواب.2-ابتلابه افسردگی.3-ابتلابه خشونت طلبی وهرزه گویی.
استاد حوزه تاکید کرد: آثاراخلاقی ناشی ازفضای مجازی عبارتنداز:1-ایجاد مزاحمتهای غیراخلاقی برای دیگران.2-روابط اینترنتی فرازناشویی یاخیانت اینترنتی.3-دستیابی کاربران به محتویات مستهجن ومبتذل.
استاد حوزه در پایان تصریح کرد: فضای مجازی ،علاوه برآثار روانی و اخلاقی، آثارتربیتی نیز داردکه عبارتنداز:عدم پایبندی به ارزشهای خانوادگی واجتماعی.2-منحرف شدن توجه ازاهداف زندگی واقعی.3-نابودی خلاقیت ؛کاهش روابط ودید و بازدید بین افراد فامیل و دوستان و همچنین نبود حریم و حرمت در شبکههای اجتماعی که همگی ازآثار مخرب و زیانبار فضای مجازی هستند.