برگزاری نشست علمی پژوهشی در مدرسه علمیه فاطمیه ریگان

شناسه خبر : 69673

1397/09/26

تعداد بازدید : 377

برگزاری نشست علمی پژوهشی در مدرسه علمیه فاطمیه ریگان
به مناسبت هفته پژوهش، نشست علمی پژوهشی با عنوان:« تحریم آسیب یا فرصت ؟» در مدرسه علمیه فاطمیه ریگان برگزار شد.

به مناسبت هفته پژوهش، نشست علمی پژوهشی با عنوان:« تحریم آسیب یا فرصت ؟» در مدرسه علمیه فاطمیه ریگان برگزار شد.

مدرسه علمیه فاطمیه (سلام الله علیها ) در راستای بصیرت افزایی طلاب،  نشستی با عنوان تحریم آسیب یا فرصت را با ، در تاریخ 21/09/1397  برگزار نمود . در این نشست  که با حضور جناب آقای حسین پور سرپرست اسبق فرمانداری ریگان  و جمعی از اساتید و طلاب این مدرسه برگزار شد، آقای حسین پور در ابتدا به  ابعاد مختلف تحریم ظالمانه علیه ایران پرداخت. ایشان در ابتدای این نشست از طلاب درباره  علت ترس از آینده سوال کرد و بحث خود را با توضیح  درباره علت ترس آغاز نمود و اینچنین اظهار داشت : علت ترس از هر پدیده و ترس از ابرقدرت­های جهان شرک به خداوند است . اگر انسان به خداوند اعتقاد واقعی داشته باشد از هیچ نیرو و تحریمی نخواهد ترسید . جنگ ما با استکبار، جنگ بر سر عقیده است .اگر ما تمام خواسته­های نظام استکبار را هم بپذیریم نهایتاً خواهند گفت  دست از اسلام بردارید.  قبل از پیروزی انقلاب اسلامی کشور ما در زمینه ­های مختلفی وابسته بود. حتی ضروری­ترین کالاهایی نظیر صابون، مواد شوینده، بنزین  و بسیاری از کالاهای ضروری دیگر، وارداتی بودند و کشور ما وابستگی شدیدی به بیگانگان داشت. این تحریم ­ها از ابتدای انقلاب وجود داشته و نتیجه آن استقلال، خود باوری و  پیشرفت در تمام ابعاد است. تحریم ­ها آسیب هایی همچون گرانی، کمبود برخی از کالاهای مورد نیاز را به دنبال داشته است؛ اما فرصت­هایی همچون مبارزه با قاچاق کالا، صادرات کالا، ورود توریست و گردشگر، جان گرفتن صنایع تعطیل و نیمه تعطیل را  در پی داشته است. مبارزه با  قاچاق کالاهای خارجی ، یکی ازدغدغه های مقام معظم رهبری بود که با تشدید تحریم و بالا رفتن قیمت دلار، و بالتبع آن بالا رفتن قیمت کالای خارجی در مقابل تولید داخل، خود به خود به  صفر رسید. در مقابل صادرات کالای ایرانی به دلیل کاهش بهای کالا در خارج از کشور رشد داشته است و مهمترین برکت تحریم­ها از بین رفتن نظام اقتصادی لیبرال  و جریان نظام فکری رهبر معظم انقلاب  است که فرمودند :« باید نگاه اقتصادی ما به درون باشد » .

 اولین مشکل عمده در کشور ما بیکاری و دومین مشکل مدیریت مصرف است . متاسفانه امروزه فقط به دست آوردن مدرک و کار دولتی در فرهنگ مردم رواج یافته است و مردم کمتر به دنبال کارهای تولیدی سوق پیدا کرده­اند. همچنین مصرف زیاد و عدم مدیریت صحیح و عدم خودباوری از سایر مشکلات عمده در کشور می­باشد که شما طلاب گرامی وظیفه فرهنگ سازی صحیح در جامعه را بر عهده دارید.

 ایشان  کتاب « هنر تحریم­ها ، نگاهی از درون میدان » نوشته ریچارد نفیو، مسئول تیم طراحی تحریم­ها علیه ایران ، در دوره دوم اوباما  ،ترجمه مرکز پژوهش­های مجلس را به طلاب معرفی نمودند و فایل پی دی اف آن را به نسخه اندروید در اختیار طلاب قرار دادند . 

اخبار مرتبط