جشنواره بانوی کرامت با قدمت برگزاری 14 دوره، از قدیمیترین جشنوارههای مرکز است که هرساله پذیرای پژوهش-های طلاب خواهر است. این معاونت با توجه به افزایش سن در جشنواره علامه حلی (ره) اقدام به بازنگری در جشنواره¬ی بانوی کرامت نمود و محور این جشنواره را فعالیت¬های پژوهشی مدارس علمیه قرار داد و اینک فراخوان پانزدهمین جشنواره بانوی کرامت اعلام می¬گردد.
در همین راستا توجه به نکات ذیل حائز اهمیت است:
• فعالیت¬های علمی پژوهشی مدارس علمیه و مدیریت¬های استانی در محورهای مختلف (پیوست) قابل ارائه است.
• بخش ویژه مختص آثار اساتید و معاونین مدارس است که به صورت جداگانه ارزیابی و از پژوهشگران منتخب تقدیر به عمل خواهد آمد.
• سیاست مرکز بر حمایت از نشر فعالیت¬ها و آثار منتخب است و سرلوحه¬ی برنامه¬های معاونت خواهد بود.
• محدودیت سنی شرکت در جشنواره برداشته شده ولیکن آثار ارائه شده به جشنواره¬های کرامت، علامه حلی و رشد ادوار گذشته، مجاز به شرکت در جشنواره نیستند.
مقتضی است دستور فرمایید متن بخشنامه، دستورالعمل و ضمایم (پیوست) و پوستر فراخوان (ارسال پستی) به نحو کامل و شایسته اطلاع رسانی شود و از طرق گوناگون اساتید، کادر و دانش¬آموختگان محترم مطلع گردند.
نظر به نتایج حضور فعال در جشنواره¬ها، انتظار می¬رود مسئولان محترم مدیریت¬های استانی و مدارس علمیه، همچون سال¬های گذشته، تلاش خود را برای مشارکت کمی و کیفی در این رقابت¬ پژوهشی بهکارگیرند تا بیش از گذشته شاهد حضور پرنشاط و امیدبخش مدارس علمیه، اساتید و طلاب گران¬قدر باشیم.
دستور العمل ثبت نام پانزدهمین جشنواره بانوی کرامت
معاونت پژوهش مرکز، این فراخوان را به منظور ترويج و تثبيت فرهنگ پژوهش و تقدير از پژوهشگران حوزههاي علميه خواهران در سطح استانی و کشوری برگزار مينماید.
مدارس علمیه، اساتيد، كادر، طلاب و دانش آموختگان حوزههاي علميه خواهران ميتوانند آثار و فعالیت های خود را از طريق «سامانه فراخوانهاي پژوهشي» در فراخوان مزبور شركت دهند.
محورهای جشنواره
· ایدهها و طرحهای پژوهشی:چنانچه مدرسه یا استان طرح قابل ارائه ای دارد می بایست اصل طرح و مستندات لازم را از طریق سامانه ارسال نماید.
· کرسیهای آزاد اندیشی، نشستها و همایشهای علمی:کلیه مستندات قابل ارائه مانند کاربرگ اطلاع رسانی، نظرسنجی، مستندات موضوع یابی و ... از طریق سامانه ارسال شوند. محورهای ارزیابی در (ضمیمه یک) موجود است.
· نرم افزارهای پژوهشی:در سامانه، معرفینامه نرم افزار بارگزاری شود و پس از ثبت 2 نسخه از نرم افزار به دبیرخانه جشنواره پست گردد.
فایل word , pdf راهنمای نرم افزار بارگزاری گردد.
· نشریات علمی: (ضمیمه دو)شامل مجلات علمی (مکتوب- دیجیتال) که حاصل کار گروهی یا مدرسهای است. علاوه بر ثبت مشخصات و ارسال فایل بایستی 2 نسخه از نشریه مکتوب به دبیرخانه جشنواره پست گردد. چنانچه یکی از طلاب در نشریات غیرحوزوی مسئولیتی دارند (مدیرمسئول، سردبیر، مدیر اجرایی) میتوانند رزومه و نمونه فعالیتشان را ارسال نمایند.
· وبلاگ و پایگاه پژوهشی:(ضمیمه سه) چنانچه طلاب به صورت فردی یا گروهی و یا مدارس و مراکز علمی صاحب یک درگاه اینترنتی هستند که در آن فعالیت های علمی –پژوهشی را پوشش می دهند می توانند مشخصات پایگاه/ وبلاگ را در سامانه ثبت نمایند. این محورها شامل وبلاگ های کوثربلاگ و گروه های کوثر نت نیز میگردد.
· راهنمای پایگاه در قالب فایل wordو نقشه پایگاه در قالب pdfارائه گردد.
· آثار پژوهشی: در قالب کتاب، مقاله، پایان نامه، تحقیق پایانی و با رعایت بند 1 شرایط میتوانند در این دوره شرکت کنند.
· بخش ویژه:در بردارندهی مقالات و فعالیتهای پژوهشی اساتید و معاونین استان ها و مدارس علمیه است.
· این معاونت علاوه بر جوایز مادی، تسهیلات خاصی نیز برای منتخبین این عرصه به طور ویژه در نظر خواهد گرفت.
نکات و شرایط
1. آثار قبلاً به فراخوانهاي جشنوارههای علامه حلي(ره)، بانوی کرامت و رشد، ارائه نشده باشند.
معاونین محترم پژوهش مدارس و استانی می بایست بر فرآیند ثبت نام نظارت کامل داشته باشند و از ثبت آثار تکراری جلوگیری کنند. بدیهی است در صورت ثبت آثار تکراری، مسئولین دبیرخانه در مراحل نیمه نهایی و نهایی فرآیند ارزیابی متوجه تکراری بودن اثر میشوند و اثر را از چرخهی ارزیابی خارج خواهند کرد و تنها هزینه اضافی ارزیابی بر مرکز تحمیل میگردد.
2. کرسی، نشست و ... یک فعالیتی گروهی است و بر همین اساس به نام مدرسه برگزار کننده ثبت شود.
3. مدارس علمیه برای ثبت فعالیتهای پژوهشی مدرسه با نام مسئول پژوهشی مدرسه (شخص حقوقی) وارد سامانه شده و فعالیتهای پژوهشی مدرسه را ثبت مینمایند.
4. نرم افزار، پایگاه و نشریه کار گروهی است؛ پس معرفی یک نفر به عنوان دبیر یا مسئول و ذکر همکاران دیگر مجموعه در هنگام ثبت نام الزامی است.
5. داوطلبین میتوانند حداکثر تا سه اثر برای جشنواره ارسال نماید (بدون محدویت در قالب اثر )
نحوه ثبت نام و ارسال آثار
ثبتنام و ارسال آثار از طریق سامانه فراخوانهای پژوهشی برای طلاب تحت پوشش مرکز به نشانی www.kowsarnet.whc.irو برای طلاب نظام قدیم،آزاد، جامعه الزهرا (سلام الله علیها)، جامعه المصطفی (صلی الله علیه وآله) و خراسان به نشانی www.research.whc.irانجام میگیرد.فايل الکترونیکی اثر، با فرمت wordوPDF ارسال شود.
نياز به ارسال پستی اصل اثر ( به جز موارد ذکر شده) نيست.
آخرین مهلت ثبت فعالیت ها و آثار تا تاریخ 31/2/96میباشد.
امتیازات
- حمایت از چاپ و نشر آثار منتخب
- تقدیر و اهدای جوایز ارزنده به مدارس و طلاب منتخب
- بهرهمندی از تسهیلات حوزه از جمله اعطای امتياز براي ورود به سطوح بالاتر و استفاده از تسهيلات پژوهشگري
- پایگاهها و وبلاگهای پژوهشی منتخب علاوه بر دریافت جایزه در پایگاه جشنواره مرکز نیز معرفی میشوند.
دبیرخانه جشنواره
نشانی: قم، بلوار امین، نبش کوچه 51، مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، معاونت پژوهش، اداره مجامع و همایش های پژوهشی. کدپستی: 3713954736