به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران کرمانشاه، خانم مريم مرادي معاون پژوهش حوزه علمیه استان ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: دو پژوهش ميداني با عناوین "نقش شبکههای اجتماعی در تغییر سبک زندگی، مطالعۀ موردی دانش آموزان دختر مقطع متوسطۀ اول و دوم شهر سُنقر " و "رابطه میزان استفاده از شبکههای مجازی و درماندگی آموختهشده دانشآموزان دختر مدارس متوسطه دوم شهرستان صحنه" در دهمین جشنواره گروهي رشد به عنوان مقالات شایسته تقدیر شناخته شدند.
ایشان گفت: نويسنده اين مقالهها خانمها رئوفه فدائي و معصومه حشمتيان از طلاب مدرسه علميه نرجسيه شهرستان سنقر و خانمها فرشته محمودی و حسنا حسنبیگی از طلاب مدرسه علمیه نرجسیه شهرستان سنقر هستند.
وی افزود: تحقیقات میدانی از مهمترین روشهای تحقیق در علوم اجتماعی، علوم انسانی و بسیاری از حوزههای دیگر هستند و این نوع تحقیقات به محققان کمک میکنند تا به درک عمیقتری از پدیدهها و مسائل مختلف دست یابند چرا که با حضور در میدان و تعامل مستقیم با افراد و محیط، مسائل مورد مطالعه را بررسی و تحلیل می کنند.
ایشان در ادامه گفت: نتایج تحقیقات میدانی میتوانند به ارائه راهکارهای عملی برای حل مسائل و مشکلات مختلف کمک کنند.
وی تصریح کرد: این راهکارها میتوانند در زمینههای مختلفی مانند سیاستگذاری، برنامهریزی اجتماعی، مدیریت و ... مورد استفاده قرار گیرند.
مرادی گفت: از این آثار در جشنواره برترینهای پژوهشی استان به عنوان اثر شایسته تقدیر در مسابقه رشد تجلیل شده است و بحمدلله هرساله از آثار میدانی استان کرمانشاه به عنوان آثار برگزیده یا شایسته تقدیر تجلیل می شود.
این مقام مسئول در پایان یادآور شد: در مدیریت استانی حوزه خواهران امسال نیز برای طلاب علاقمند در کرمانشاه دوره تحقیقات پیمایشی برگزار شد که در توفیقات سالیانه طلاب بی تاثیر نیست.