البرز، مدرسه علمیه تخصصی زینبیه، کرج

کاهش جمعیت ضریه ای سهمگین بر پیکر مسلمین

شناسه خبر : 150353

1403/08/19

تعداد بازدید :

کاهش جمعیت ضریه ای سهمگین بر پیکر مسلمین
به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، معاونت پژوهش مدرسه علمیه تخصصی زینبیه سلسله جلسات معرفی کتاب با حضور طلاب سطح دو و سطح سه تدارک دید. نشست اول این جلسات با حضور سرکار خانم وزیر زاده از طلاب سطح دو با معرفی کتاب «کاهش جمعیت ضربه ای سهمگین بر پیکر مسلمین» تالیف: «آیت الله سید محمدحسین حسینی طهرانی» در تاریخ شنبه 1403/08/19 برگزار شد.

سرکار خانم وزیر زاده در ابتدای گفت: علامه طهرانی در زمان طاغوت سال 1390 ه. ق مجموعه سخنرانی هایی در یکی ازمساجد داشتند که بعد از 18 سال آن مباحث را تدوین و تفصیل دادند که «کاهش جمعیت ضربه ای سهمگین بر پیکر مسلمین» نام گرفت. این کتاب شامل دو بخش است، بخش اول رساله نکاحیه که در آن به مباحثی مانند : تفسیر آیه «ولایقتلن اولادهن»، حرمت کشتن و سقط اولاد، حرمت خودکشی و .... پرداخته است.  بخش دوم دارای 13 فصل می باشد.

طلبه سطح دو در ادامه به بیان مطالب بخش دوم پرداخت و گفت: کنترل جمعیت دارای دو هدف مستقیم و غیر مستقیم بود. در هدف مستقیم به بازرا کشاندن زنان و استفاده از نیروی کار آنان و تغییر موقعیت زن برای جدا شدن از ارزش های اخلاقی و اجتماعی است. در هدف غیر مستقیم، غرب به دلیل فروپاشی خانواده جمعیتش سیر نزولی داشت بنابراین در صدد کاهش جمعیت جهان سوم و کشورهای اسلامی بر آمدند و سیاست کنترل جمعیت را به روشهای مختلف اجرا کردند از جمله: با دخالت های مالی: راه های جلوگیری رایگان و ارزان، دخالت های فرهنگی: نفوذ در فرهنگ و از بین بردن ارزش های اجتماعی، راه بهداشتی: عنوان آمارهای غلط مرگ و میر مادران و نوزادان، راه دینی: در کشوری مانند اندونزی سیاست کنترل جمعیت توسط تعدادی بسیاری از دانشمندان اسلامی تأیید ش، روش تبلیغاتی: همه وسایل ارتباط جمعی در جهت اجاد ارزش های جدید در مردم.  متاسفانه در ایران چنان به برنامه ریزی تنظیم خانواده عمل شد که در طول دو سال الگوی دیگر کشورها معرفی شد.

وزیرزاده در پایان طبق فصل سیزدهم کتاب گفت: کاهش جمعیت از ترس فقر و مشکلات زندگی ضد فلسفه اسلامی و روح ایمان است. اعتقاد به روزی رساندن خداوند از مسلمات قرآن و حکمت اسلام است. در قرآن 9 بار با عبارات مختلف و معنی واحد آمده است که بسط رزق و تنگی آن، هر دو فقط به دست خداوند است. «قُل إِنَّ رَبِّي يَبسُطُ ٱلرِّزقَ لِمَن يَشَاءُ مِن عِبَادِهِۦ وَيَقدِرُ لَهُۥ وَمَا أَنفَقتُم مِّن شَيء فَهُوَ يُخلِفُهُۥ وَهُوَ خَيرُ ٱلرَّازِقِينَ» سوره سباء آیه 39