سلسله كارگاههاي علمی_پژوهشی " خانواده متعالي" با موضوع «ويژگيهاي زن دوستدار مرد » باحضور سرکار خانم سمیه قدمعلی زاده استاد حوزه و مبلغ برتر، در مدرسه علمیه الزهرا سلام الله کازرون برگزارگرديد.
استاد گفت: در جلسات قبل گفته شد محبت از ديدگاه مرد اين است كه زن دوستدار همسر باشد؛ البته بايد اين نكته روشن شود كه همسر حس دوست داشتن خانم را از چه ویژگیهایی دریافت میکند. الف_زن در ظاهر، گفتار و رفتار الگوی زیبایی و ظرافت براي همسرباشد ب- زن الگوی حساسیت و رقت باشد.
وي افزود: زن ريحانه است و ریحانه بودن را در تعارضاتی سختی که در خانه رخ میدهد نشان ميدهد. لذا زن چهار ویژگی را در آداب رفتاری خود نباید داشته باشد چون این رفتارها جایگاه زنانگي او را از بین میبرد و به مرد حس مقابله زن انتقال داده ميشود؛ اول بحث و گفتگوي منطقي از سوي زن ممنوع است چراكه برداشت مرد از اين گفتگو ناقص و معیوب بودن او است در حالی که زن اصلاً چنین منظوری ندارد. دوم قهركردن ممنوع. قهر نشان دهنده تقابل نسبت به همسر است در حالت قهرهیچ خدماتی از سوي زن نیست؛ زن از مرد روی گردان است. اين در حالي است كه زن در الگوی گل بودن و زیبایی و ظرافت نباید از مرد روی برگرداند اما میتواند دیگر شادابی و طراوت قبل را نداشته باشد و از الگوی پژمردگی استفاده نمايد.سوم گریه از مرد؛ زماني كه زن از كارهاي شوهر به ستوه مي آيد و شروع به گريه كردن مي كند آقا خیلی شکسته میشود. اما روش درست این است که به جای گریه از مرد، زن گریه بر شانه مرد داشته باشد آرام گریه کند دست مرد را بگیرد و از تدبیر گفتار استفاده کند خوبیهای آقا را بگوید مسئله را بدون سرزنش بگوید و از خود آقا راهکار درخواست کند.
ايشان ادامه داد: چهارم پرخاش کردن کدام گل را دیدید که پرخاش کند منظور زن از پرخاش این است که اوج شکستن خود را بگوید ولی آقا از پرخاش فقط این برداشت را دارد که این زندگی دیگر تمام شده است و به طلاق منجر ميگردد
استاد در پايان گفت: اجازه ندهید زندگی اینقدر بارهای روانیاش به ذهن و قلبتان زیاد شود که به پرخاش برسد ثانیاً اگر به این حد رسیدید به جای پرخاش از راهکار الگوي پژمردگی استفاده كنيد چراكه جز شکاف بین زوجین هیچ اثر دیگری ندارد.