در این نشست، حجتالاسلام والمسلمین قنبری بیان کرد: طلاب به عنوان مبلغان دین اسلام، مطالعه کتابهای ارزشمند نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه را در برنامه زندگی روزانه خویش قرار دهند تا بتوانند بر اساس محتوا و مضامین عالی این کتب، نوجوانان و جوانان را به سمت تربیت اسلامی راهنمایی کرده و فرهنگ کتاب و کتابخوانی را در جامعه ترویج دهند.
وی با بیان این که باید برنامهریزی مطالعاتی و فصلی داشته باشیم، تشریح کرد: به مناسبتهای مختلف مذهبی و بر اساس حوادث و مسائل روز جامعه مطالعه کنیم، به عنوان نمونه، در ایام شهادت حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) کتابهای موجود در زمینه سیره زندگانی این بانوی بزرگوار را مطالعه کرده و الگوی زندگی خویش قرار دهیم.
امام جمعه رامیان تأکید کرد: طلاب کتب مرتبط با ولایت، مهدویت و شهادت را در سبک مطالعاتی خود قرار دهند، زیرا دشمنان این سه عنصر را نشانه گرفتهاند، لذا طلاب و مبلغان در زمینهها و عرصههای گوناگون مطالعه کافی داشته باشند تا بتوانند به شبهات مطرح در جامعه پاسخ دهند.
حجتالاسلام قنبری به بیانات رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) درباره اهمیت کتاب و کتابخوانی اشاره کرد و افزود: «دين و دنياى بشر و جسم و جان انسان، به بركت كتاب تأمين و تغذيه مىشود».
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) كتاب خوب را از بهترين ابزارهاى كمال بشرى دانست و گفت: «كتاب يكى از ارزشمندترين فرآوردههاى بشرى و گنجينه بزرگترين ثروتهاى بشر، يعنى دانش و تحقيق است».
امام جمعه رامیان خاطرنشان کرد: نهادهای فرهنگی سیره عملی رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی) در زمینه مطالعه و کتابخوانی را الگوی خویش قرار داده و فرهنگ کتاب و کتابخوانی را در جامعه نهادینهسازی کنند.