استاد گفت: امام خمینی ره زنان و دختران مارا به خودباوری رساندتا جایی که در دوران دفاع مقدس نقش بانوان ایرانی مهم و برجسته است. مهمترین نقش ایشان در روزهای نخستین پشتیبانی و فراهم آوردن تدارکات لازم برای رزمندگان در جبهههای جنگ بود. روزهای اول جنگ بیشتر این خدمات به صورت خودجوش در مراکزی نظیر مساجد، حسینیهها، مدارس و غیره با مشارکت فعال بانوان صورت میگرفت. زنان مسلمان متناسب با تواناییهایشان فعالیتهای متنوعی انجام میدادند.
ایشان افزود: زنان و بانوان در ایام تهاجم دشمن بعثی فعالیتهای گستردهایی اعم از آشپزی، توزیع آذوقه در مناطق جنگی، خیاطی، دوخت لباس برای رزمندگان، رختشویی، لباس رزمندگان و ملحفههای بیمارستانی، جمع آوری کمکهای مردمی، نگهبانی و محافظت از مهمات و ساخت سنگر انجام میدادند. لازم به ذکر است که تمامی این فعالیتها با حفظ ارزشهای معنوی همراه بوده است؛ چراکه الگوی زنان و دختران ما حضرت زهرا سلام الله علیها می باشد.
وی در ادامه گفت: حمایتهای عاطفی، ایثار و از خودگذشتی همسران و مادران رزمندگان در دوران هشت سال دفاع مقدس ستودنی است. بر مبنای نظر رهبری مسئولیت تبیین صحیح این رشادت ها و صبر و استقامت زنان فداکار با شما مبلغین و طلاب علوم دینی است.
استاد در پایان سبک زندگی و سلوک یکی از همسران شهدای شهر کازرون را به عنوان الگوی نمونه به تفصیل بیان کرد.