به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم «آزاده دنکوب» در نشست علمی «کتاب، بالندگی و تعالی خانواده» که با حضور خواهران طلبه و اساتید مدرسه علمیه حضرت صدیقه فاطمه(سلاماللهعلیها) گرگان برگزار شد، بیان کرد: مطالعه و کتاب خوانی برکات زیادی در فکر و روح انسان دارد.
وی با بیان این که سیره علماء و بزرگان دین، همواره بر کتاب خوانی و توصیه به مطالعه کتاب بوده است، تصریح کرد: اهل مطالعه بودن باعث بالا رفتن عیار و ارزش انسانی و رهایی از خفّت و ذلّت نادانی میشود.
استاد حوزه، اولین مکان آموزشی و تربیتی و اولین مدرسه انسان را محیط خانواده دانست و افزود: خانواده، نهاد مقدسی است که انسان میتواند مراتب توحید را در آن طی کند.
وی به نقش کتاب در رشد و تعالی خانواده اشاره کرد و ادامه داد: اگر هر زنی به عنوان همسر و مادر خانواده با مطالعه رشد کند، اهل خانواده رشد خواهد کرد.
خانم دنکوب گفت: از توصیههای مقام معظم رهبری به خانوادهها، ایجاد عادت مطالعه و کتاب خوانی از دوران کودکی است که نتایج پرباری در زندگانی دارد.
وی اضافه کرد: مانوس بودن با کتاب و همواره آموختن از کتاب توفیقی عظیم و سر و کار نداشتن با کتاب، خسارتی بزرگ برای افراد است.
کارشناس فرهنگی با بیان این که جهاد تبیین جز با مطالعه به دست نمیآید، خاطر نشان کرد: به روز بودن، پاسخگویی به شیهات و حرکت در مسیر تمدن سازی فقط با مطالعه و انس با کتاب حاصل میشود.