حکیمه نوری با اشاره به نقش انگیزه در زندگی انسان گفت: انگیزه در زندگی انسان جایگاه بسیار مهمی دارد و اولین عنصر تشکیل دهنده ی رفتار است. انگیزه است که طلبه را وادار می کند تا ساعت ها به مطالعه بپردازد و به سوی تولید اثر علمی گام بردارد.
وی درباره اهمیت انگیزه در کار پژوهشی بیان داشت: ایجاد انگیزه علمی ارزشمند است. اگر طلبه بتواند به انگیزه لازم دست پیدا کند نیمی از راه موفقیت را طی کرده است. وجود انگیزه باعث ایجاد نشاط و قدرت در انجام کار علمی می شود.
معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(سلام الله علیها) اردبیل در ارتباط با راهکارهای ایجاد انگیزه علمی و پژوهشی در طلاب گفت: برای ایجاد انگیزه پژوهشی در طلاب راهکارهای مختلفی وجود دارد یکی از این راهکارها ایجاد رقابت سالم در انجام کار علمی-پژوهشی و تشویق و معرفی طلاب موفق در این زمینه است.
وی در ادامه تصریح کرد: به منظور تحقق اهداف فوق، کنفرانس مقاله علمی طلاب در این مرکز آموزشی برگزار شد و در این کنفرانس خانم نگین بخش زاد به ارائه مقاله علمی خود با عنوان « راهکارهای برون رفت از آثار مخرب استفاده افراطی زوجین از شبکه های اجتماعی با تأکید بر راهکارهای اسلامی و روان شناسی)» که در اولین همایش ملی« زن در صد سال اخیر» در مهر ماه سال جاری گواهی پذیرش گرفته و منتشر شد، پرداخت و مراحل انجام فعالیت های پژوهشی خود را برای طلاب تشریح کرد.