یزد|حوزه علمیه حضرت زینب کبری(س)| به گزارش روابط عمومی مدرسه علمیه حضرت زینب کبری، اردوی پژوهشی فرهنگی ویژه طلاب و اساتید این مدرسه به مدت 4روز از تاریخ 1402/02/26 تا تاریخ 1402/02/29 در شهر اصفهان برگزارشد.
سعیده السادات موسوی ، معاون پژوهش مدرسه با اشاره به پربار بودن این اردو هم از نظرعلمی وهم معنوی اظهار داشت: دراین اردو که هم طلاب وهم اساتید حضور داشتند، سعی شد برنامه ها به گونه ای باشد که هم بار علمی، معنوی داشته باشد وهم ازنظر تفریحی طلاب بتوانند استفاده کنند وهمچنین از ابنیه های تاریخی ودیدنی اصفهان مثل میدان نقش جهان، سی وسه پل، تخت فولاد و.. بازدید صورت گرفت .
معاون پژوهش مدرسه درادامه افزود: یکی از برنامه های معنوی و بسیار خوب این سفر دعای کمیل نیمه شب در مسجد رکن الملک تخت فولاد بود که با نفس گرم حجت الاسلام والمسلمین بدری تلاوت شد وبعداز دعای کمیل طلاب از فرمایشات حجت الاسلام بدری درباره حضرت معصومه علیهاسلام بهره مند شدند و همچنین ساعتی به روایت گری علمای اصفهان از جمله بابا رکن الدین، بانو مجتهده امین، محقق خوانساری و... درتکیه های مختلف اختصاص داده شد.
خانم موسوی با اشاره به پژوهشی بودن این سفر گفت: یکی از ابعاد مهم این اردو، بازدید از دو نمایشگاه بنیاد مهدویت و چراغ راهنما بود که سیر تربیتی یک انسان کامل در آن تبیین شد ، مراحل رشد حقيقي در قرآن، رشد معنوي، رشد ايمان و تكامل اخلاقي است . جنبه اي كه انسان بايد با اختيار خودش آن را كسب نمايد و مدارج آن را بپيمايد، و گرنه تمام انسانها در مراحل خلقت و رشد جسماني يكسان هستند و آنچه يكي را بر ديگري ممتاز مي گرداند درجه رشد ايمان و تقوي مي باشد.
وی در ادامه گفت: مي توانيم بگوييم اولا تمام انسانها بر مبناي فطرت در مسير رشد قرار دارند. ثانيا زماني كه انسان قدرت فكري لازم را براي انتخاب راه درست و حق از راه نادرست و باطل پيدا كرد، بايد بر اساس انتخاب و اختيار خود راه رشد را برگزينند و راه رشد و راه سقوط را خداوند فقط تبيين نموده و انسان بايد يكي را بر گزيند و اكراه و اجباري هم در كار نيست.
معاونت فرهنگی مدرسه درپایان تصریح کرد: یکی از برنامه های قابل توجه دراین سفر نشست پژوهشی با خانم منانی از شاگردان برجسته بانومجتهده امین و بانو علویه همایونی بود که دراین نشست کتاب روش خوشبختی وتوصیه به خواهران ایمانی مورد بررسی وتبیین قرارگرفت و همچنین بازدید از بنیاد خلاقیت و نوآوریهای فرهنگی که فعالیتها و نوآوریهای طلاب در مسائل اقتصادی صورت گرفت که انگیزه سازی خوبی برای طلاب درپیشبرد اهداف بلند حوزه داشت.
انتهای پیام/