فاطمه نظرزاده با یادآوری اینکه امنیت نویدی برای جامعه برین ، که به پاس ایمان و عمل صالح به افراد آن داده می شود؛ گفت: امنیت یکی از ویژگی های مرحله تکامل جامعه انسانی است و پاداشی است که در تمیز اهل حق از اهل باطل به اهل حق اعطا می گردد.
وی افزود: امنیت پایدار بیش از اتکا به قدرت متعارف، نیاز به حفظ اقتدار اخلاقی برای رهبری و تلاش برای غلبه بر تهدیدات امنیتی مشترک دارد در این میان امنیت انسانی یکی از ابعاد مهم امنیت پایدار است که مستلزم تلاشی همه جانبه است.
خانم نظرزاده، با اشاره به وظیفه دولت در تامین امنیت پایدار اظهار کرد: امنیت پایدار امنیتی برای مردم و در خدمت مردم است و دولت موظف است ابزارهای ناپایداری امنیت و تهدید آن را از جامعه بزداید و در تأمین آن به صورت روانی و ذهنی و فیزیکی تلاش وافر نماید تا موجبات اعتماد و اطمینان مردم به حکومت و نیز دوام نظام سیاسی افزایش یابد.
فعال پژوهشی مدرسه علمیه ثامن الحجج(علیه السلام) در ادامه تصریح کرد: با توجه به نقش کارآمد پیشرفت علم و فناوری و مزایای خودکفایی سیاسی و اقتصادی در تأمین امنیت ملی، مقام معظم رهبری در فراخوانی به سیاستگذاران علمی و فرهنگی، به زمینه سازی رشد علم در تمام سطوح جامعه، نقش تولید علم را در اقتدار ملی و جایگاه آن را در ثبات و امنیت مورد تأکید قرار دادند.