خانم کریمی گفت: اساس کار طلبگی تفکر،تامل،نقادی و تولید علم است و طلاب باید با جرأت و جسارت عالمانه به ارائه نظریه و تولید دانش بپردازند.
وی بیان داشت: ایجاد فضای باز علمی از عوامل بسیار موثر در ایجاد انگیزه برای تولید علم و تشویق افراد به خلاقیت و اجتهاد است و سبب ایجاد روحیه اعتماد به نفس و خودباوری طلاب از مرعوب شدن در مقابل سلطه تفکرات بیگانگان می شود.
وی با اشاره به نحوه برگزاری کرسی آزاد اندیشی اظهار داشت: کرسی علمی با عنوان"تاثیر رعایت اخلاق عملی توسط طلاب بر نگرش جامعه نسبت به دین" در سالن همایش مدرسه با ارائه حجت الاسلام و المسلمین علی رستم وند و داوری حجت الاسلام و المسلمین علی اسکندرپور و نقادی طلاب برگزار گردید.
کریمی تصریح کرد:در این کرسی حجت الاسلام علی رستم وند مدرس حوزه به تبیین عنوان کرسی پرداخت و با بیان اینکه طلاب به عنوان الگو و هادی برای جامعه می باشند گفت:طلاب و روحانیون که پیشگام دعوت به اخلاق و معنویت و وارث پیام بعثت هستند بیش از همه وظیفه دارند نسبت به پاکیزه سازی اخلاقی خود اقدام کنند و در راه تربیت اخلاقی شایسته بکوشند و با ارائه نسخه عملی در آراسته شدن به ملکات و دوری از رذائل، الگویی تمام عیار در جامعه باشند.
وی گفت:مردم چون پیوندی عمیق با دانش آموختگان حوزه های علمیه دارند و تعالیم اسلامی را بیشتر از روحانیون و طلاب دریافت می کنند لذا پای بندی به ضوابط اخلاقی و نحوه برخورد و رفتار او در جامعه، بیشتر به چشم می خورد.