خانم شاهنده در این جلسه گفت: مهمترین افتخارات و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران، هویتبخشی به زنان است که توانستهاند با اتکا به نفس و توانمندیهای خود در عرصههای مختلف سیاسی، اجتماعی،فرهنگی و ورزشی بدرخشند.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در حوزه بازیابی هویت حقیقی زنان گفت : زن امروز با نقاط قوت زنانه ی خود ، ایمان عمیق ، اتکاء به خداوند و همراه با عفت و پاکدامنی می تواند در جامعه یک نقش استثنائی ایفا کند.
خانم نسرین صادقی از اساتید حاضر در نشست با بیان اینکه حفظ حجاب از سوی زنان از عوامل اصلی ایجاد امنیت اخلاقی پایدار در جامعه است افزود ؛ ایجاد ارامش روانی ، جلوگیری از تهییج و تحریک جنسی ، کاهش چشمگیر مفاسد اجتماعی ، حضور معنوی گرایانه زنان و مردان در محیط اجتماعی و حفظ ارزش های انسانی از جمله کارکردهای حجاب در بحث امنیت اجتماعی می توان برشمرد.
در ادامه خانم عظیمه جنگ آرا از اساتید مدرسه با اشاره به بحث نگاه فیمینیستی به زن پرداخت و افزود؛ فیمینست ها برای رسیدن به اهداف خود برنامه های مختلفی را مطرح کرده و به مرحله اجرا گذاشتند .
خانم جنگ آرا گفت : در حقیقت فمینیسم، به عنوان الگوی غربی از زن، با نادیده گرفتن هویت زنانه و چشمپوشی برتفاوت این هویت با هویت مردان، سبب از خودبیگانگی زنان با فطرت خویش شده است. حتی شرط ظهور اجتماعی را بر مبنای خودنمایی و حضور پرجاذبه استوار کرده که نتیجه آن ابتذال، انقلاب جنسی و التذاذ از زن بوده است.
استاد حوزه با تاکید بر بیانات رهبری در مقابل دیدگاه فیمنستی اذعان داشت: آنچه که رهبر انقلاب از حضور بانوان در اجتماع مد نظر دارند توجه به جایگاه والای زنان و همچنین تفاوتهای فطری و جسمی زنان و مردان است .چرا که از منظر ایشان، عدم در نظر گرفتن مرزهای اخلاقی و اعتقادی در توجه به زن زمینه ساز تهاجم به خانواده شده است.