حکیمه نوری گفت: در قرآن کریم زن و مرد در مسائل ارزشی مساوی هستند و بحث اکتساب، کرامت، تقوا، حیات طیبه، عمل صالح، اسلام، ایمان و غیره در قرآن عام و سراسری بیان شده و اختصاص به جنس مرد یا زن ندارد.
نوری بیان داشت: طبق صریح قرآن، بین زن و مرد از نظر جسمی و روحی تفاوتهایی وجود دارد و همین تفاوتها اقتضاء میکند ویژگی های خاص برای زن در نظر گرفته شود که حجاب یکی از آنهاست.
مدرس حوزه افزود: حجاب در پوشش و لباس یکی از مواردی است که در آموزههای اسلامی مورد توجه قرار گرفته و پوشش خمار(روسری بلند) و جلابیب(لباس بلندی که تمام بدن را بپوشاند و نازک نباشد) همسو با خطابهای قرآنی است.
معاون پژوهش حوزه علمیه الزهرا در بخش دیگری از سخنانش به انواع دیگر حجابها اشاره کرد و گفت: حجاب در گفتار نوع دیگری از حجاب هاست که قرآن با عبارت« فلا تخضعن بالقول» از آن یاد میکند و زنان را از خضوع در گفتار که ایجاد فساد و تحریک نسبتبه جنس مخالف داشته باشد منع میکند.
مدرس دانشگاه تصریح کرد: نوع سوم حجاب، حجاب رفتاری است و به گفتهی قرآن رفتارها زبان دارند و نحوه برخورد و عملکرد زن میتواند معرف شخصیت دینی و هویت اسلامی او باشد.
نوری در پایان به سه اثر فردی، خانوادگی و اجتماعی حجاب اشاره کرد و افزود: براساس آنچه که از قرآن استنباط میشود میتوان گفت زنان در همه صحنههای حیات فردی، خانوادگی و اجتماعی با رعایت موازین اسلامی می توانند زمینهساز رشد و کمال باشند.
اردبیل همایش گوهر عفاف در مدرسه الزهرا سلام الله علیها
معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها)از برگزاری همایش«گوهر عفاف» در امامزاده میرزاده خانم اردبیل به مناسبت هفته عفاف و حجاب خبر داد.