حجت الاسلام و المسلمین دکتر بهزاد در جمع طلاب این مدرسه گفت: دعا مسئله مهمی است که سعادت کبری با آن رقم میخورد و انسان با دعا ارزش و قیمت پیدا کرده و به مقام قرب نائل می شود.
وی افزود: دعا روح و جان و حقیقت عبادت است و براساس منابع اسلامی، انسان، دعوت به درخواست و تضرع به درگاه خداوند متعال شدهاست و برخی از آیات و روایات از اینکه انسان در سختیها و بلایا به خدا رجوع نمیکند، انسان را مذمت کردهاست و این حاکی از ارزش و جایگاه دعا در زندگی انسان است.
مدرس حوزه در بیان جایگاه و شأن امام حسین علیهالسلام تصریح کرد: انشاء کننده دعای عرفه انسان کامل است و بدون شک دعای انسان کامل، دعای بینقص و کامل خواهد بود و امام حسین علیهالسلام شخصیت بیبدیل و بینظیری است که در دعای عرفه نهایت بندگی را در مقابل خالقش به منصه ظهور رساندهاست.
حجتالاسلام و المسلمین بهزاد در بخش دیگری از سخنانش به متن دعای عرفه اشاره کرد و بیان داشت: حضرت اباعبداللهالحسین علیهالسلام دعای عرفه را با حمد و ثنای الهی آغاز کرده و به ذکر نعمتهایی پرداختهاست که انسانهای عادی معمولاً آن را نعمت نمی دانند و این نشان میدهد که نگاه حضرت به جهان خلقت فراتر از نگاه یک انسان معمولی است.
وی در ادامه گفت: حقیقت عبودیت به این است که انسان خود را مالک چیزی نداند و اینکه امام حسین علیهالسلام در کربلا همه عزیزانش را تقدیم راه خدا میکند به بشریت درس میدهد که اگر در دعای عرفه لسانا خود را مالک چیزی ندانسته در کربلا آن را عملی ساختهاست.
دکتر بهزاد در بخش پایانی سخنانش در توصیف مقام تقوی افزود: حضرت اباعبداللهالحسین علیه السلام در دعای عرفه رمز خوشبختی را تقوا و امتثال اوامر الهی میداند و انسانی را که نافرمانی خدا میکند در ردیف افراد بدبخت و بد سعادت قرار میدهد و این الگویی است که بشریت نبایستی آن را فراموش کنند.