خانم وهابزاده در این نشست گفت: هر چند جامعه برای نهادینه کردن ارزش ها و هنجارهای حاکم در افراد ، دو شیوه ی جامعه پذیری و فرهنگ پذیری را پیش رو دارد اما شیوه ی فرهنگ پذیری برای نهادینه کردن ارزش ها و هنجارها ، مناسب تر و ماندگارتر است.
وی با اشاره به اینکه مبلغان، مرزداران اندیشههای دینی و فرهنگی جامعه هستند؛ افزود: آنچه در کلام و قلم و هنر این سفیران سعادت موج میزند، بیدارگری نسلهای امروز و فردا است.
خانم وهابزاده با بیان اینکه تبلیغ، هنری جاودانه است ؛ بیان داشت: اسلام، کاملترین شریعت آسمانى، با تبلیغ متولد شد و بقاء و جاودانگی آن نیز در سایهسار تبلیغ مبلغان و هدایتگران مذهبی به وجود خواهد آمد از اینرو آشنایی مبلغان فرهیخته و وارستهی عرصهی دینباوری با شیوههای گوناگون تبلیغی امری ضروری است.
مبلغ حوزه علمیه خواهران ؛ با تاکید بر عامل بودن مبلغ دینی در فرهنگ سازی هنجارها در جامعه ؛ اذعان داشت: عامل بودن ، اخلاص در عمل،تربیت محوری ، فرهنگ پذیر کردن افراد و در دسترس بودن از جمله مهمترین ویژگی های مبلغان و مروجان ارزش های دینی می باشد .
استاد حوزه با تاکید بر ضرورت آشنایی مبلغان با ابزارهای تبلیغ گفت: آگاه بودن به جدیدترین شیوهها و روشها به مبلغان این امکان را خواهد داد که افزون بر هدایت جامعهی اسلامی به سوی سعادت و سلامت دینى، از ورود افکار و اندیشههایی که بر مبنای دینگریزی و یا دینستیزی است ممانعت به عمل آورند.
پژوهشگر حوزه علمیه افزود: روحانیت و مبلغان به عنوان مرزبانان فکرى، فرهنگى همواره باید دغدغهی پاسداری از دین را داشته و راههای نفوذ دشمنان به اندیشه و باورهای دینی جامعهی خود را مسدود نمایند و با کنار زدن اندیشههای ملحدانه و شرکآلود دشمنان اسلام، بتوانند باورهای دینی را در سرزمین وجود آنان بذر افشانی کنند.