سرکار خانم خادمان گفت: تحقیق و پژوهش های نظامند علمی، رشد و گسترش دانش بشری را میسر می سازد. تحقیق فردی نیازمند وقت و بازنگری های چندباره پژوهشگر برای نیل به اتقان محتوایی پژوهش است. گسترش علمی در عصر کنونی نیازمند اختصاص بازه زمانی محدود است که با بهره مندی از پژوهشگری نوین و انجام کار گروهی این مهم محقق می گردد. حضور فعال طلاب در فراخوان پژوهشی گروهی رشد با هدف ترویــج فرهنــگ پژوهـش گروهـی و پرداختـن بـه موضوعات بومـی و کاربـردی و آشـنایی بـا سـبکهای نویـن تحقیـق و تتبـع در وسعت دامنه علوم اسلامی در زمان کوتاه و اتقان محتوایی نقش مؤثری دارد.
ایشان در ادامه افزود: با توجه به بیانات رهبری مبنی بر این که مسئلهی زن و خانواده، همچنان یک مسئلهی مهم و قابل بحث و قابل توسّع در اندیشهورزی است. مسائل زن و خانواده و وجود چالش های اجتماعی امروز زنان، مهمترین دغدغه حوزه های علمیه است. از این رو طلاب پژوهشگر مدرسه علمیه حضرت فاطمه معصومه (س) با فهم این مهم، تلاش خود را مضاعف نموده و در هشتمین جشنواره رشد شرکت فعال داشتند.
مدیر محترم مدرسه اذعان داشت: سه گروه پژوهشی در این جشنواره شرکت کردند. گروه پژوهشی «سربازان ولایت» با مقاله «چگونگی حضور زن در اجتماع با تکیه بر سیره عملی حضرت زهرا (س)» موفق به کسب رتبه برگزیده در هشتمین جشنواره کشوری رشد شدند .ایشان اظهار داشت: این افتخار آفرینی را محضر این گروه پژوهشی کوشا، سرگروه سرکار خانم زهرا نوروستا و اعضا سرکار خانم رفیعه سادات مرتضوری و حمیده قاسم پور و استاد راهنما خانم نعمتی، تبریک و تهنیت می گوییم.
سرکار خانم خادمان در پایان افزود: از خداوند متعال استمرار موفقیت و تداوم پژوهش های علمی طلاب را خواستاریم و امیدواریم در ظل توجهات حضرت ولی عصر(عج) طلاب پژوهشگر گام مؤثری در حل مسائل زن و خانواده بردارند.