نشست پژوهشی با عنوان: « نقش فرزند آوری وافزایش جمعیت در بهبود مهارتهای ارتباطی » با حضور سرکار خانم زهرا حسینی نژاد توسط مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها زرند به صورت حضوری برگزار شد.
در ابتدا سرکار خانم زهرا حسینی نژاد با توجه به موضوع نشست ، به تبیین مهارت برقراری ارتباط پرداخت و گفت:برقراری ارتباط توانایی است که به فرد کمک میکند تا بتواند کلامی یا غیر کلامی و مناسب با فرهنگ جامعه و موقعیت، مفهوم ذهنی خود را بیان نماید. با توجه به فرهنگسازی نادرستی که در سه دهه اخیر در زمینه کنترل جمعیت صورت گرفته است، متاسفانه با کاهش یکباره جمعیت روبرو شدیم. ادامه این روند باعث پیری جمعیت و تضعیف فعالیتهای خانوادگی و اجتماعی میشود. ارتباطات پسندیده و اثرگذار در دین اسلام اهمیت بسیار بالایی دارد و افزایش جمعیت با گسترش گنجینه واژگان، پرورش مهارتهای غیر کلامی و زبان بدن و آشنایی با تفاوتهای شخصیتی افراد، منجر به ارتقاء سطح مهارتهای ارتباطی افراد جامعه میشود.
سرکار خانم زهرا حسینی نژاد در ادامه اظهار داشت: فرزندآوری، یکی از شئون زندگی است؛ به گونهای که بنا بر آیات قرآن و روایات،فزونی جمعیت مسلمانان معیاری مهم در دنیا و آخرت است. جمعیت، منبع قدرت و رکن مهم پیشرفت و توسعه جامعه و ارتباط بهتر بین افراد جامعه است؛ به همین نسبت توجه به جمعیت و کیفیت ترکیب آن اهمیت دارد .پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: « ازدواج كنيد، زاد و ولد کنید تا جمعيت شما افزون شود؛ زيرا من در روز قيامت، به وجود شما، حتّى به فرزندان سقط شدهتان ، بر ساير امّتها میبالم.»، خدای متعال از مسلمانها خواسته که زیاد بشوند، افزایش پیدا کنند. واقعاً اگر چنانچه جمعیت ملّت مسلمان -حالا در یک کشور اسلامی مثل کشور ایران یا در فضای اسلامی مثل امّت اسلامی- زیاد باشد، این زمینه و امکان برای رشد و تعالی آنها در همه ی عرصه ها وجود دارد؛ یعنی وقتی که جمعیت زیاد است، مسلما افراد صالح زیادترند، توانایی ها و نیروی انسانی قوی تری دارند و در عین حال خود این جمعیّت زیاد به عنوان یک ارزش اجتماعی، ارزش سیاسی، یک ارزش بینالمللی به حساب می آید. بنا براین با افزایش جمعیت، پیشرفت و موفقیت ها در عرصه های مختلف اعم از اقتصادی ،سیاسی ، اجتماعی ،فرهنگی بیشتر می شود.
وی در بخش پایانی به سخنان رهبرمعظم انقلاب در زمینه افزایش جمعیت اشاره کرد که ایشان فرمود: « با توجه به اهمیت زیاد تکثیر نسل، خانوادهها و جوانها باید تولیدِ مثل را زیاد کنند و باید نسل را افزایش دهند تا با تکیه بر آنها مشکلات کشور در آینده حل شود این محدود کردن تعداد فرزندان در خانهها -به این شکلی که امروز هست- خطاست! این نسل جوانی که امروز ما داریم، اگر در 10 سال آینده، 20 سال آینده و در دورهها و مرحلههای آینده این کشور بتوانیم آن را حفظ کنیم، همه مشکلات کشور را اینها حل میکنند »
ایشان جهت اطلاع طلاب به معرفی چند کتاب پرداخت از جمله: کتاب فرزندآوری در سبک زندگی اسلامی نوشته مسلم شوبکلائی، کتاب فرزندآوری، مباهات پیامبر رحمت نوشته نعمتالله یوسفیان، کتاب دانش خانواده و جمعیت نوشته جمعی از نویسندگان .