خانم وهابزاده استاد حوزه و دانشگاه گفت: در یک نظام الهی ، حوزه و دانشگاه دو رکن اساسی نظام اجتماعی و سیاسی به شمار می آیند.
وی با اشاره به ضرورت وحدت و هماهنگی حوزه و دانشگاه افزود: چنانچه بخواهیم از یک جامعه اسلامی مطلوب برخوردار باشیم ضروری است میان حوزه و دانشگاه به عنوان دو عامل موثر در توسعه نظام اسلامی ، وحدت نظری و عملی برقرار شود و ارتباط صحیح و هماهنگی را با یکدیگر داشته باشند.
ایشان با بیان اینکه تئوری همگرایی حوزه و دانشگاه ، از جمله موضوعات دکترین انقلاب اسلامی است که همواره از سوی بنیانگذار فقید انقلاب مورد تآکید قرار گرفته است، بیان داشت؛ بی شک تحقق این آرمان ، عزم عموم اندیشمندان و نخبگان و مسئولان حوزه و دانشگاه را می طلبد که با طراحی سازکارهای جامع ، وحدت حقیقی را در مرحله نخست تبیین و تحقق بخشند.
خانم وهابزاده، با اشاره به آسیب های موجود در مسیر وحدت حوزه و دانشگاه به بیان راهکارهایی در جهت تحقق وحدت حوزه و دانشگاه پرداخت و اظهار داشتند که یکی از مهم ترین راهکارها در جهت ایجاد وحدت حوزویان و دانشجویان ، ایجاد بصیرت کامل و درک و شناخت القائات دشمن است که باید با تدبر کامل با این مسائل روبه رو شوند.
استاد حوزه و دانشگاه ، ضمن بیان معیار های دانشگاه اسلامی گفت؛ دانشگاه اسلامی ، دانشگاهی است که در آن بینش توحیدی برتمامی شئون دانشگاه و تفکر دانشگاهیان حاکمیت دارد و علم آموزی به منزله یک عبادت ، در جهت ایجاد و تقویت این نگرش ایفای نقش می کند.