نشست علمی-پژوهشی با موضوع «بررسی روابط زوجین در خانواده با تاکید بر دیدگاه اسلام » در تالار پژوهشی سامانه مدرس با ارائه سرکار خانم غزنوی استاد مشاور حوزه و دانشگاه برگزار گردید.
خانم غزنوی گفت: روابط زوجین در خانواده و مهارتهای رفتاری آنان در ابعاد مختلف اعتقادی، اخلاقی و عاطفی، شناختي و اقتصادی قابل بررسی می باشد.عوامل اخلاقی و عاطفی شامل، خوش رفتاری و ابراز محبت و علاقه طرفین در نگاه ، کلام و رفتار آن ها باعث تاثیر روی فرزندان و نهایتا استحکام خانوادهمی شود رابطه میان همسران فراتر از یک رابطه جنسی صرف می باشد. بدین بیان که شهوت تنها عامل پیوند زناشویی نیست ؛ صمیمیت واتحاد دو روح است که زوجین را به یکدیگر پیوند میدهد.
· این مشاور خانواده گفت: ابزار محبت زوجین به یکدیگر باعث، دلگرمی همه اعضاء به خانه خانواده و لذت بردن از زندگی می شود.زوجین می توانند محبت وعلاقه خود را به یکدیگر به بهانه های گوناگون ابراز کنند.زوجین باید نسبت به روحیات متقابل نسبت به هم آگاهی و شناخت کافی را کسب کنند تا زندگی موفقی داشته باشند. سخن گفتن دوستانه، صميمي، رعايت ادب در كلام، تشكر از زحمات همسر و شوخ طبعي از مصاديق شناخت است.
در پایان جمع بندی کردند: مرد و زن در ابعاد مختلف دارای تفاوت ها یی هستند، از جمله: جسمی و فیزیولوژی ، عاطفی و روانی ، رفتار و عملکرد ، خواسته ها وانتظارات اسلام نیز بر وجود این تفاوت ها، مهر تایید زده است. مهارت زوج ها این است که این تفاوت ها را بشناسند و بر اساس آنها رفتار و انتظارات خود را تنظیم کنند.